Detailing Spalatorie Auto Alba Iulia

Detailing Auto Alba Iulia

Detailing Spalatorie Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Alba Iulia: Detailing Auto Alba Iulia.

  • POLISH AUTO

   Finisajele mașinii dumneavoastră sunt expuse zi de zi uzurii și acțiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar mătuiri, zgârieturi fine, pete sau contaminări diverse care nu ies la spalare. De aceea aveți nevoie de polish auto. De fiecare dată se începe cu decontaminarea suprafețelor folosindu-se argile speciale care înglobează impuritățile din porii vopselei și lacului fără a afecta însă suprafața.
   După această etapă urmează polisharea (lustruirea) care de obicei se realizează în mai mulți pași, în funcție de starea suprafetei. Rolul principal al polishului este de a îndepărta zgârieturile fine ce duc la pierderea luciului.

  • COSMETICĂ AUTO

  Pentru a-și păstra aspectul și calitățile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratată își pierde elasticitatea, se întărește și devine casantă. Rezultatul: rosături premature și fisurări care dau un aspect de uzat și vechi. 

  • SPĂLARE AUTO CU ȘAMPON

   Procesul de spălare exterioară a autoturismului se desfășoară în 4 etape:
-degresat jante (pentru dizolvarea reziduurilor plăcuțelor de frână)
-aplicarea de șampon auto (care conține ceară lichdă ce creează un strat de protecție la praf și apă) pe întreaga suprafață a autoturismului

-limpezirea cu jet de apă de mare presiune
-uscarea mașinii

   După ștergerea integrală aplicăm pe anvelope, prin punverizare, o soluție-tratament specială care previne îmbătrânirea prematură ca rezultat al expunerii la razele solare și redă cauciucurilor culoarea neagră, tipică.

  •   Cu trecerea timpului mocheta, tapițeria, bordul și alte suprafețe interioare se îmbâcsesc, se pătează și încep să prezinte semne de îmbătrânire.CURĂȚAT TAPIȚERIE

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se înlătură mizeria.
Un alt accesoriu folosit în aspirare este pistolul de aer în linie cu care se suflă în prealabil grătarele, cusăturile, îmbinările şi, în general, spaţiile înguste şi foarte greu accesibile. Pentru petele de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere în funcţie de tipul petei.

  • POLISH FARURI

Polish-ul farurilor pentru curățarea depunerilor, eliminarea zgârieturilor și redarea transparenței optime ajută la o vizibilitate mai bună pe timp de noapte.
Aplicarea de polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafeței exterioare și a proprietăților optice de dispersia a luminii a farurilor din material plastic

  • SPĂLAT COVOARE

Spălătoria noastră vă pune la dispoziție și servicii de spălare covoare sau mochete. După spălarea acestora cu soluții speciale, limpezirea se face cu jet de apă puternic pe față și pe spate. Pentru uscare, acestea sunt așezate pe un suport special conceput.

Galerie foto