Cum sa cureti eficient tapiteria auto din piele.

Cum sa cureti eficient tapiteria auto din piele.

Ce este important sa cunoastem cand cumparam o solutie de hidratare si curatare. 

Tapiteria din piele este o tapiterie pretentioasa dar si spectaculoasa si atunci de ce sa nu ai grija de ea, curatand-o si hidratand-o.

Economisesti mai mult timp si bani, intretinand si protejand tapiteria decat atunci cand trebuie sa o salvezi. Mentinand pielea auto in conditii bune cu doar cateva treceri efectuate cu o laveta cu micofibra si o solutie de curatat. 

Neavand o hidratare si o curatare serioasa si regulata pielea auto imbatraneste mult mai rapid, isi pierde din proprietatile de elasticitate si de stralucire. Acest proces este mai accelerat in zonele cu un climat mai calduros. Curatarea regulata si hidratarea tapiteriei din piele este tot ce trebuie sa faci pentru a pastra aspectul de nou si elasticitatea cu care erai obisnuit.

Pielea necesita curatata foarte bine inainte de a fi hidratata. Substantele protectoare care au fost infuzate in timpul producerii, se pierd pe masura ce pielea auto imbatraneste. Acest lucru lasa pielea auto expusa mizeriei, uleiurilor si razelor UV. Atunci cand folosesti o solutie profesionala pentru hidratarea tapiteriei, inlocuiti substantele pierdute redand elasticitatea si protectia tapiteriei.

Solutiile de curatare si hidratare ce vin sub forma de spuma ne fac munca mult mai usoara, deoarece intra foarte usor in tapiterie. Atunci cand curatati cu o solutie ce contine agenti destul de agresivi, riscati deteriorarea tapiteriei, prin uscarea substantelor din tapiteria de piele. Pe langa asta trebuie sa folositi un produs pe baza de apa si care are un pH redus. Puteti folosi si o perie mica si moale pentru a agita mizeria si a o desprinde de tapiterie.

Produsele care nu sunt potrivite pentru un detailing profesional, pot contine silicon, substante petrolifere si dupa ce se trece cu laveta lasa urme uleioase ce se pot lua pe imbracaminte.

In cazul in care nu aveti timp pt a efectua hidratarea si curatarea tapiteriei masinii dumneavoastra, apelati cu incredere la un detailing auto sau spalatorie detailing, colaporatorii portalului spalatoriedetailing.ro. Pt mai multe detalii accesati link-ul urmator

www.detailingspalatorie.ro/cauta-detailing-spalatorie