Polish - faruri si stopuri

Polish - faruri si stopuri

Curatarea de baza a farurilor
Pregatire: Stergeti cat mai mult posibil, murdaria de pe faruri cu o solutie de geamuri sau cu apa si sapun. Dupa uscare, lipiti banda adeziva din hartie pe suprafata din jurul farurilor pentru a te asigura ca nu se zgaraie vopseaua masinii tale. De asemenea, aveti posibilitatea sa scoateti farurile pentru curatare, dar s-ar putea sa aveti probeleme la montare dupa instalare.

 


Toate produsele folosesc o solutie speciala abraziva, un smirghel pentru elminarea stratului exterior ingalbenit al farurilor. Acesta este cel mai important pas, astfel incat sa fie efectuat. Cand ati terminat, intregul far ar trebui sa fie clar aproape curat si sa aiba o suprafata aspra, nefinisata.

 

 

Urmatorul pas este lustruirea farului cu o solutie de lustruit fina care curata zgarieturile smirgherului si face ca lentilele farurilor clare din nou.
Aplica o folie de protectie cu protectie UV etans deoarece etapa de slefuire inlatura orice strat protector, care a fost aplicat initial la far, iar daca nu se aplica acel strat luminile se vor opaciza din nou, in cateva saptamani.

 

Pentru evitarea oricaror neplaceri sau neajunsuri nu va recomandam sa faceti asta acasa ci va sugeram sa apelati la specialistii din domeniul detailingului.