Polish - Polisharea masinii pe etape

Polish - Polisharea masinii pe etape

Polisharea masinii dumneavoastra de cateva ori pe an, va contribui la prelungirea duratei de viata, frumusetea vopselei si a exteriorului. Polisharea este pasul adesea uitat intre spalare si aplicarea de ceara auto, dar cand este facuta in mod corespunzator, revitalizeaza complet exteriorul masinii dumneavoastra. O masina de lustruit temeinica va indeparta impuritatile de suprafata ferm lipite precum si defectele de vopsea, pregatind luciul de suprafata pentru aplicarea de ceara. Polisharea masinii cu succes se poate realiza de catre oricine doreste sa insvesteasca un pic de timp si energie. Citeste pasii de mai jos pentru a afla cum sa polishezi o masina.

1. Se spala vehiculul pentru a indeparta toate impuritatile de suprafata. Pentru spalarea masinii, folositi un burete curat de masina si un demachiant auto adecvat pentru a preveni zgarieturile.

2. Indeparteaza materialul strain ferm aplicat, cum ar fi gudron rutier sau seva de copac, prin utilizarea unei burete special de detailing clay. Citiți instructiunile producatorului pentru instructiuni de aplicare corespunzatoare.

3. Uscati autovehiculul. Puteti permite uscarea vehiculului la aer sau de a folosi o carpa auto din piele de caprioara pentru a usca masina cu mana. Asigurati-va ca nici o scama sau un material strain nu este transferat pe suprafata vehiculului inainte de a continua.

4. Aplica o solutie de polishat auto folosind un burete de spuma abraziv. Acestea te vor ajuta sa elimini orice zona uzata care seprezinta zgarieturi pe suprafata vopselei si va restabili un finisaj perfect pentru ceara corespunzatoare sau aplicarea materialelor de etansare. Utilizati un burete proaspat atunci când se aplica polisharea si fiti atent sa nu amestecati produsele pe acelasi pad.

5. Polisharea vehicululiui se efectueaza luand pe rand cate o mica sectiune a masinii. Utilizați miscari care se suprapun, variate, ce va asigura ca marginile oricaror defecte ale subsuprafetei sunt rotunjite in mod egal si vor permite timp suficient pentru buretii abrazivi de polishare sa-si faca treaba. Ceara va deveni din ce in ce mai transparenta daca este suficient lucrata.

6. Sterge ramasitele de ceara ramase, folosind un prosop curat, uscat din piele de caprioara.