Detailing Spalatorie Auto Bacau

Detailing auto Bacau

Detailing Spalatorie Auto Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Bacau: Detailing auto Bacau.

Cosmetica auto - Service auto Bacau

NOU !!!

USCAM TAPITERIA SI PODEAUA MASINII IN MAI PUTIN DE 60 MINUTE ! CU ACEST SISTEM NU VA MAI FI NICI MIROS SI NICI MUCEGAI IN INTERIORUL MASINII CHIAR SI IN TIMPUL IERNII, CAND TOTUL ESTE UMED DE LA ZAPADA SAU PLOAIE.

Detailing exterior

Un serviciu de detailing este compus din mai multe tipuri de operatii, fiecare dintre ele fiind specifica tipului de material pe care se lucreaza.

La exterior se incepe intotdeauna cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale (curatitoare si nonabrazive) care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.

Urmeaza polisharea (lustruirea) care se poate realiza in 1-5 pasi (sau chiar mai multi unde este cazul), in functie de starea suprafetei. Polish-ul are ca rol principal indepartarea zgarieturilor ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina).

Ultima operatie de tratament al vopselei o constituie aplicarea unei protectii cu sealant (polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor). Straturile de sealant se aplica in conditii definite pentru fiecare sezon.Scutul protejeaza vopseaua si lacul, absorbind razele ultraviolete (ce produc decolorarea pigmentilor din vopsea). Acelasi strat de protectie preia si o mare parte din agresiunile factorilor de mediu, protejand astfel suprafetele contra zgarieturilor fine si matuirii.

Cauciucurile si ornamentele din materiale sintetice sunt tratate la randul lor cu un dressing (vara) sau cu un gel (iarna). In anotimpul rece gelul ofera protectie impotriva actiunii corozive a sarii, cenusii si a altor produse de dezghetare ce se arunca de obicei pe carosabil iar in anotimpul calduros dressingul ofera protectie contra oxidarilor provocate de razele UV si temperaturile ridicate.

Detailing interior

Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale si are numeroase suprafete curbe, fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala.

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freaca. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc curatitori specifici cu grad de putere in functie de tipul petei.

Ulterior curatarii de mai sus, se realizeaza o samponare generala a intregii suprafete. Este vorba de intreaga mocheta, de partile textile ale tapiteriei si de suprafetele de vinil.

Pentru extractie/limpezire se foloseste un aspirator special de putere. Apa este pulverizata pe suprafata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului. In cazul in care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un sampon specific cu spumare redusa.

Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat “magnet” pentru murdarie.

Tratament piele

Pentru a-si pastra aspectul si calitatile, finisajele din piele necesita o ingrijire deosebita care are rolul de a preveni deshidratarea.

Pielea deshidratata isi pierde elasticitatea,se intareste si devine casanta. Rezultatul: rosaturi premature si fisurari care dau un aspect de uzat si vechi.

Tratamentul pielii se face din doi pasi:

Curatarea cu un curatitor special cu pH-ul echilibrat in asa fel incat sa nu atace pielea

Folosirea unui balsam special proiectat care intra rapid in piele redandu-i elasticitatea si moliciunea.

Tratament cu ozon

Igienizarea interiorului masinii prin aplicarea acestui tratament cu ozon care elimina mirosul de la instalatia de aer conditionat al masinii , mirosul de tigara , animale , uleiuri , fum , benzina , motorina , diluant , vopsele , resturi de mancare, etc. Sterilizeaza si dezinfecteaza tapiteria masinii (scaune copii) , omoara 99% din virusuri , mucegai , bacterii , ciuperci , acarieni si reda mirosul de masina noua.

 

Galerie foto