Detailing Spalatorie Auto Baia Mare

AUTO VALET - Detailing Auto Baia Mare

Detailing Spalatorie Auto Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Baia Mare: AUTO VALET - Detailing Auto Baia Mare.


Spalarea auto interioara

Autoturismul pe care il folosim reprezinta foarte adesea cartea noastra de vizita. Tocmai de aceea, in mod periodic trebuie sa ii acordam atentia de care se cuvine – atat in exterior, cat si in interior. Auto Valet te scapa de timpul pierdut la spalatoriile din Baia Mare (deplasari, stat la coada, etc), oferindu-ti un serviciu complet. Echipa noastra iti preia masina (de la birou/domiciliu), o duce la o spalatorie moderna ce lucreaza cu produse profesionale de curatare, degresare, parfumare, aspiratoare s.a. iar in final ti-o returneaza la adresa dorita. Totul se realizeaza intr-un timp scurt, cu garantia lucrului bine facut. Spalarea interioara poate sa includa: spalarea tapiteriei, a portbagajului si a compartimentului rotii de rezerva, a bordului, a panourilor de usi, a balamalelor, a mochetei, a plafonului, a zonei dintre caroserie si usi etc. Se folosesc substante dedicate – fiecare tip de material ori de suprafata are o solutie de curatare recomandata.

In functie de nevoi si preferinte se poate configura pachetul de spalare.

Spalarea auto exterioara

Masina pe care o folosim zi de zi trebuie vazuta ca o investitie. Astfel, intelegem ca fiecare operatiune de intretinere, service sau cosmetica isi are rostul ei. De aceea, la anumite intervale, suntem nevoiti sa apelam la servicii de spalare auto. In exterior, acestea se pot referi la indepartarea prafului, mizeriei sau noroiului acumulate pe caroserie, geamuri sau roti (inclusiv anvelope, jenti sau capace). Mai mult de atat, pe langa folosirea spumei active, putem sa beneficiem si de aplicarea unui strat de ceara lichida (aplicata prin pulverizare) – aceasta va proteja masina impotriva apei si prafului, prin stratul de protectie creat. In functie de nevoile noastre si recomandarile expertilor, putem sa alegem si alte operatiuni ca parte a serviciului de spalare exterioara. Este important ca substantele si aparatura folosita in aceasta etapa de cosmetizare sa fie performante, de calitate superioara.

Auto Valet te ajuta sa eviti aglomeratia din spalatoriile auto din Baia Mare si iti ofera preluarea masinii (din orice locatie), spalarea masinii (exterior/interior), realizarea oricaror alte servicii auto si returnarea ei. Totul se realizeaza intr-un timp rezonabil, iar clientii nostri se pot bucura de garantia lucrului bine facut.

Curatari chimice interioare (tapiterie)

Esti nemultumit ca masina ta sa arate bine doar in exterior? Ai nevoie de o operatiune completa de cosmetizare a masinii si in interior? In acest caz, serviciul de curatare chimica a tapiteriei este solutia perfecta. Indiferent de tipul autoturismului (numar de locuri, dimensiuni etc) se pot efectua urmatoarele operatiuni:

 • curatare tapiterie scaune si banchete
 • curatare plafon, stalpi si centuri
 • curatare fete usi si cheder
 • curatare plastice si bord
 • curatare mocheta si covorase
 • curatare portbagaj
 • Se folosesc solutii speciale pentru indepartarea petelor si mizeriei atat de pe material textil cat si de pe piele, mocheta si plastic. Astfel, pot fi scoase orice urme de guma, abtibilduri, pete etc.

Un mod comod si rapid de a efectua aceste operatiuni este prin a alege serviciile Auto Valet Baia Mare – noi preluam masina, o ducem la curatare, o verificam cu atentie si o readucem la adresa stabilita. In functie de starea autoturismului si dimensiunea acesteia veti primi un pret pentru interventiile necesare.

Tratament piele pentru masina

Pentru scaunele sau bancheta din piele a masinii, sunt necesare anumite operatiuni specifice (pe langa cele de curatare). Asadar, pentru a mentine pielea intr-o stare buna, pentru a impiedica uscarea sau craparea ei, este necesar un tratament special. In prima etapa, o solutie de degresare va elimina mizeria si praful ce ajunge inevitabil in porii pielii. Apoi, dupa ce pielea este moale si protejata, se va folosi un balsam pentru piele. Acest produs va hrani pielea si fibrele, pastrandu-le hidratate; de asemenea, sansele ca pielea sa devina uscata, friabila, sa se rupa, vor deveni mult mai mici.

Balsamul pentru piele asigura un supliment optim pentru nutrientii esentiali ai pielii (acestia din urma sunt dupa o anumita perioada afectati de razele soarelui sau frecare). In concluzie, un astfel de tratament pentru piele reuseste:

 • sa ofere pielii stralucirea naturala aparte
 • sa hraneasca, protejeze si regenereze pielea intr-un mod simplu
 • sa restaureze mirosul natural, placut al pielii
 • sa functioneze ca un strat protector impotriva petelor si mizeriei
 • sa tina departe razele ultra-violete ale soarelui

Solutiile folosite in aceasta etapa sunt profesionale si nu ataca in nici un fel suprafetele delicate din interiorul autoturismului. Interiorul masinii va arata ca si nou, fiind protejat si atractiv din punct de vedere estetic.

Auto Valet te ajuta in acest demers, facand toate operatiunile de mai sus intr-un centru specializat. Astfel, masina ta va fi preluata (de la orice adresa), se va bucura de acest tratament pentru piele, va fi verificata si apoi va fi readusa proprietarului. Totul intr-un timp convenabil, fara intarzieri!

Reconditionare faruri (polish)

In timp, datorita factorilor meteorologici (a soarelui, averselor, etc) si a pietrisului de pe drumuri, suprafata farurilor masinii se matuieste si se zgarie. Acest lucru nu este insa doar o problema de estetica ci si de functionalitate. Deteriorarea farurilor poate sa duca la crapaturi (pe suprafata exterioara) si nu numai! Suprafata opaca a luminilor autoturismului pune in pericol siguranta posesorului si a celorlalti pasageri – farurile matuite au o intensitate luminoasa foarte scazuta!

Pentru a remedia aceasta problema, este necesara indepartarea si corectarea suprafetei matuite – lucrul acesta se executa prin operatiunea cunoscuta ca si polish. Printr-o serie de pasi bine stabiliti, folosindu-se materiale de foarte buna calitate, se poate remedia aceasta serioasa defectiune. Costul unui polish de faruri nu este deloc ridicat; ca si durata, necesita cateva ore. Insa ca investitie, este una dintre cele mai bune alegeri – motivul este simplu: se evita cumpararea unui set nou de faruri (al carui pret ar depasi foarte mult valoarea polish-ului).

Auto Valet te ajuta sa nu pierzi timp pretios in incercarea de a gasi specialistii potriviti pentru operatiunea de polish faruri, dar si aglomeratia din service-urile auto din Baia Mare. Astfel, prin serviciul sau unic iti ofera preluarea masinii (din orice locatie), efectuarea de polish faruri intr-un centru specializat, realizarea oricaror alte servicii auto necesare, verificarea acestora si returnarea autoturismului. Totul se realizeaza intr-un timp rezonabil, cu garantia lucrului bine facut.

Polish exterior caroserie auto

Pentru imbunatatirea cosmeticii masinii pe care o folosesti ai nevoie ocazional de operatiunile de polish a caroseriei (acestea trebuie sa completeze pachetele de curatare chimica a interiorului si/sau tratamentul pielii). In functie de nevoi si preferinte, polish-ul caroseriei poate sa includa etape precum:

 • spalare cu sampon auto
 • uscare
 • decontaminare, debituminare, degresare si curatare a stratului de lac
 • debituminare si degresare a jentilor
 • aplicarea unui tratament corespunzator pe geamuri
 • aplicarea de ceara si/sau sealant
 • corectarea defectelor de pe vopseaua masinii
 • curatarea compartimentului motor

Lasa pe seama echipei Auto Valet Baia Mare operatiunile de polish caroserie – alege data cand doresti efectuarea acestor servicii iar noi vom prelua masina, ne vom asigura ca toate operatiunile de care are nevoie masina ta sunt parcurse, vom verifica rezultatul si iti vom readuce autoturismul stralucind de curatenie!

Pentru informatii, estimari de pret sau programari, contactati-ne acum!

PROGRAM

Luni pana Sambata: 07:00-19:00
Duminica: inchis

 

Galerie foto