Detailing Spalatorie Auto Braila

Detailing Auto Braila

Detailing Spalatorie Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Braila: Detailing Auto Braila.

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, capabila, si dornica de munca. Calitatea, performantele obtinute si preturile accesibile ne recomanda a fi un partener de incredere pentru orice tip de serviciu care necesita unul dintre serviciile noastre. Incercam sa fim printre cei mai buni si sa facem fata oricarei provocari.

Satisfactie garantata

Datorita unui feedback foarte bun si a numeroaselor colaborari incheiate, calitatea serviciilor noastre nu mai poate fi pusa la indoiala. Mai mult de atat, suntem dispusi ca in anumite circumstante sa acceptam platile serviciilor oferite la finalizarea lucrarii, fapt care cu siguranta va va oferii un plus de incredere in potentialul si corectitudinea noastra.

Rezultate

De ce am avut o continutate in domeniu? Raspunsul e simplu: serviciile prestate de noi au avut rezultatele scontate! In ultima perioada ne-am bazat pe clienti vechi, clienti care au apelat la serviciile noastre si datorita rezultatelor excelente de care au avut parte, au revenit si au continuat colaborarile cu noi, ba chiar ne-au recomandat si altor persoane/firme.

POLISH AUTO sau lustruirea vopselei se realizeaza cu substante abrazive sau nonabrazive.

Abrazivele in polish au rolul de indepartare a defectelor si implicit a zgarieturilor prin actiunea acestora asupra lacului.Substantele nonabrazive au rolul de a adera la vopsea, intra in zgarieturi cu ajutorul fillerelor si le mascheaza.
Un dezavantaj al non-abrazivelor este ca au o rezistenta limitata pe masina, adica “vin jos” putin cate putin la fiecare spalare.Polish-ul abraziv “taie “din lacul masinii pana se indeparteaza defectele respectiv zgarieturile.Zona de lac sau vopsea pe care lucram nu este infinita,ea are o grosime variabila de la un tip de vopsea la alta, de aceea este important a se “lucra” cu cap pentru protejarea si prezervarea lacului.
Cu alte cuvinte, masina se poate polisha de un numar limitat de ori, o astfel de operatiune impropriu executata sau prea agresiva poate deteriora ireversibil vopseaua.Partea pozitaiva este ca, daca, polishul s-a executat cum trebuie masina dvs va arata impecabil deoarece defectele au fost indepartate iar vopseaua si luciul acesteia sunt restaurate la aspectul si profunzimea lor initiala.In polish exista mai multe tipuri de paste abrazive, mai multe tipuri de bureti.

Combinatia dintre aceste paste si acesti bureti rezulta duritatea si puterea de “taiere” cu care dorim sa lucram.
Aparatele folosite snt de doua tipuri, in functie de operatiunile dorite lucram cu masini de polish rotative sau excentrice (orbitale).Polish-ul auto este un lucru minunat atunci cand e facut cum trebuie.

Vreti sa stiti daca aveti nevoie de un polish?

Uitati-va la masina cand e soare afara, daca se vad zgarieturi pe masina atunci e nevoie de un polish.

PROTECTIA vopselei si implicit a caroseriei este la fel de importanta ca si celelalte etape din detailing.Avem nevoie de solutii care sa protejeze lacul, sa “sigileze” porii acestuia astfel ca sa formeze un scut pe masina dvs. Protectia e realizata de sealant (polimer sintetic) sau ceara solida(cu extract de carnauba).Combinatia dintre cele doua substante confera o protectie de lunga durata masinii, un efect hidrofob vopselei astfel ca , respingand apa se resping si mizeriile, substantele nocive, etc.Orice ceara de calitate confera protectie 48-72 ore impotriva gainatului pe cand fara protectie vopseaua dvs va fi afectata in max 6 ore.

Vreti sa stiti daca masina dvs. e protejata?
Turnati apa pe masina sau urmariti masina cand o spalati.Daca apa ramane sub forma de pelicula pe masina atunci nu aveti gram de protectie.Protectia are rol hidrofob pe vopsea iar apa ar trebui sa se disperseze.

Servicii

  • Detailing Exterior
  • Detailing Interior
  • Polish Auto
  • Polish Faruri
  • Curatare Plafon
  • Detailing Motor
  • Tratament hidrofob pentru parbriz
  • Curatare Jante
  • Pregatirea masini pentru iarna

 

Galerie foto