Detailing Spalatorie Auto Brasov

Detailing Auto Brasov

Detailing Spalatorie Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Brasov: Detailing Auto Brasov.

Daca aveti interiorul autoturismului dvs. murdar, sau accidental ati facut pete pe tapiterie , la noi gasiti solutia cand vine vorba de igienizare auto profesionala. Activitatea ne-o desfasuram de peste 10 ani , intr-un spatiu auto-brasovdestinat acestui gen de activitati ( fara umezeala si cu osuprafata 250 mp inchis ). Avem un portofoliu de mii de masini igienizate si clienti multumiti de activitatea noastrab – detailing auto Brasov.

Etapele unei igienizari auto de calitate:

  • folosirea aerului comprimat pentru indepartarea prafului din cavitati si orificii , urmat de aspirarea intregului autoturism.
  • identificarea zonelor patate excesiv pe care se aplica solutie de curatat concentrata , iar ulterior curatarea cu solutii speciale a tapiteriei si mochetei.
  • perierea intregii tapiterii pentru indepartarea petelor , extractia spumei si clatirea suprafetelor cu un aspirator cu injectie-extractie (in cazul tapiteriilor din piele se folosesc solutii special pentru piele).
  • curatarea suprafetelor din plastic si cauciuc din zona bordului , panourilor de usi si a portbagajului.
  • curatarea geamurilor , tratarea chederelor de cauciuc si a suprafetelor din plastic
  • verificarea amanuntita a interiorului ,atat la lumina artificial cat si naturala

Polisare Auto

Polisarea se recomanda in cazul in care vopseaua masinii dvs si-a pierdut luciul , s-a matuit sau ati observant zgarieturi fine la nivelul lacului. Acest aspect neplacut al vopselei se datoreaza mai multor factori precum: radiatile UV, diversi detergenti folositi la spalarea exterioara, gazarea accidentala, patarea cu bitum si smoala de pe sosea, diversi factori de mediu (rasina de capaci, gainat, polen etc).

Etapele unei polisari auto de calitate:

  • spalarea si decontaminarea exterioara a autoturismului
  • izolarea suprafetelor de plastic si cauciuc pentru a nu se pata de pasta
  • polisarea propriu zisa efectuata in 3-5 pasi functie de lac.
  • aplicarea de pasta antihologramica urmata de o ceara de protectie.

Produsele folosite de echipa noastra sunt marca 3M iar echipamentul de polisat este marca Rupes , masina cu miscare orbitala pentru un polis de calitate.

Echipa de la departamentul de detailing auto , va astepta cu produse de cea mai buna calitate pentru un polis sau o cosmetizare auto profesionala.

 

Galerie foto