Detailing Spalatorie Auto Calarasi

Detailing Auto Calarasi

Detailing Spalatorie Auto Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Calarasi: Detailing Auto Calarasi.

Va oferim servicii de cosmetica interior auto la cele mai mici preturi si cu produse de cea mai buna calitate. Seriozitatea este cuvantul care ne defineste.
Detailing-ul auto reprezinta o curatare extrem de minutioasa, atat in interior cat si in exterior, pentru a produce un nivel al calitatii in detaliu. In afara de imbunatatirea aspectului, detailing-ul ajuta si la prelungirea duratei de viata a componentelor din plastic, cauciuc sau metal.
Periodic, nu doar curatarea tapiteriei este prioritara, fiind necesara si revigorarea sau restaurarea elementelor din plastic, piele, cauciuc (bordul, plasticul din portiere, chederele, parti cromate, etc).
Odata cu trecerea timpului, vopseaua este supusa unor conditii extreme de temperatura scazuta sau foarte ridicata, ca urmare vopseaua de pe caroserie necesita un serviciu de polish profesional. Atunci cand vopseaua isi pierde din stralucire cu siguranta masina ta are nevoie de un polish auto profesional urmat de o ceruire solida sau nano-sealant.
Polisharea este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata vopselei de pe caroserie. Aceasta procedura poate fi simpla, necesitand un singur pas, sau un proces de durata care implica folosirea diferitelor paste si procedee de lustruire.

Servicii

  • Mai executam spalare profesionala tapiterie piele si textil - 100 RON
  • Polish profesional 3M la preturi avantajoase (pretul este in functie de dificultatea zgarieturilor)
  • Reconditionare faruri - 20 RON/Buc
  • Incarcare freon auto - 15 RON/100g
  • Vulcanizare auto

Galerie foto