Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca

ETALON Car Care Center

Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca: ETALON Car Care Center.


ETALON Car Care Center
Detailing Auto Interior/Exterior | Curatare Motor | Polish Auto Profesional | Aplicare Ceara | Degresare Jante | Curatare Tapiterii din Piele/Textile
0745.903-358


ETALON Car Care Center va ofera servicii de detailing auto cu tehnici si solutii profesionale in scopul readucerii suprafetelor si elementelor interioare si exterioare ale autovehiculului cat mai aproape de starea lor originala. Pentru procesul de detailing auto folosim doar produse si solutii de calitate superioara, acest lucru garanteaza atat protectia masinii dvs cat si rezultate de exceptie in procesul de curatare. 

 

Detailing-ul auto inseamna tratamentul profesionist aplicat atat pentru interiorul cat si exteriorul unui autoturism, cu scopul de a imbunatati rezistenta materialelor tratate si are ca rezultat prelungirea duratei de viata si valoarea autoturismului.

 

Calitatea este cuvantul definitoriu pentru noi, oferind garantia satisfactiei chiar si celui mai pretentios client - suntem "un ETALON de profesionalism."

 

Pe partea serviciului de spalare, avem optiunile Gold, Platinum si Platinum Plus, Gold fiind un pachet de baza, iar ultimul pachet fiind pentru clientii ultra-pretentiosi, incluzand samponare manuala si stergere cu prosop de uscare, quick-detailing interior si diverse tratamente aplicate. 
 
detailing auto exterior
curatare detailing interior cluj napoca
 
Serviciul de reconditionare elemente plastice include curatare si degresare, apoi aplicarea unui tratament de regenerare si protectie UV.
Pret: 100 lei interior sau exterior
 
detailing auto interior cluj napoca curatare interior cluj napoca
curatare elemente plastice cluj napoca
 
Serviciul de decontaminare jante este necesar in momentul in care exista depuneri de particule de fier provenite de la placutele de frane, care se amesteca cu particule de asfalt si genereaza o pelicula care se lipeste de jante si nu se curata la o spalare clasica, fiind nevoie de o decontaminare. Pret : 10 lei / janta
 
decontaminare curatare jante cluj napoca
curatare jante cluj napoca 
 
Primul nivel de protectie al lacului masinii este o ceara solida, care formeaza o bariera intre lac si contaminantii exteriori, cum ar fi particulele de asfalt, sarea din perioada iernii, mizeria, razele UV. Masina se spala, se decontamineaza, se usuca, apoi se aplica ceara, se lasa la maturat, iar la sfarsit se lustruieste. Lacul va fi protejat pe o perioada de 6 luni, iar culoarea si stralucirea sunt deosebite.
Pret: 150 lei
 
aplicare ceara protectie cluj napoca
 
ceara vopsea cluj napoca
 

Tratamentul hidrofob de parbriz asigura un condus in siguranta pe timp de ploaie, prin faptul ca pelicula adera la sticla si respinge puternic apa, iar de la 50-60kmph nu mai este nevoie sa folositi stergatoarele. In plus, prin decontaminarea prealabila care se face se mareste vizibilitatea pe timp de noapte, iar iarna parbrizul nu va mai ingheta la fel de tare, pelicula subtire formata se va topi in 1minut cu ventilatia pornita.
Pret: 100 lei turism si 120 lei SUV.

Curatarea motorului se poate face in 2 moduri, in functie de dorinta clientului:
- aplicare spuma activa, limpezire. Pret 10 lei.
- aplicare degresant, curatare cu pensula, limpezire fara presiune, stergere si aplicare tratament de plastice. Pret 40 lei

curatare motor cluj napocacuratare degresare motor cluj napoca 

 

Serviciul de detailing interior se adreseaza tuturor celor care nu si-au curatat in profunzime interiorul in ultimii 2 ani. Materialele absorb mizerie, particule de piele, praf, bacterii, iar pentru sanatatea dvs e necesara o igienizare minim la 2 ani. In plus, culorile vor reveni la viata si masina ca arata ca noua!
 
Cu cat intretinerea se face mai corect, cu atat veti pastra interiorul in stare mai buna pe termen lung.
 
detailing interior cluj napoca
 
Pachetul nostru include dezechipare (demontat scaune, bancheta, portbagaj) spalare si igienizare scaune, bancheta, plafon, panouri usi, stalpi si centuri, mocheta, portbagaj.
 
curatare tapiterie detailing interior cluj napoca 
 
Apoi elementele plastice interioare se curata si se aplica solutie de protectie UV si regenerare, dupa care se spala exteriorul masinii si se aplica ceara.
  
Procesul dureaza 12-14 ore pana la uscarea completa pentru un grad de murdarie normal.
 
spalatorie interior cluj napoca  
 
Uscarea pe aeroterme e inclusa in pret. Pret: incepand de la 400 lei, in functie de marimea masinii, gradul de murdarie, tipul materialului.
 
curatare tapiterie cluj napoca  
 
Clientul poate alege servicii aditionale (diverse tratamente extra sau pretentii speciale) sau fragmentate pe zone (doreste sa curete doar portbagajul, un scaun etc).