Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca

Detailing Auto Cluj-Napoca

Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Cluj Napoca: Detailing Auto Cluj-Napoca.

Detailingul auto este o notiune noua pe piata din Romania, este un serviciu de cosmetizare si tratament profesional, aplicat atat autoturismelor noi cat si celor rulate.

Un lucru important de mentionat este ca detailingul auto este diferit de ceea ce se practica in spalatoriile auto.

Detailing-ul auto inseamna tratamentul profesionist aplicat atat pentru interiorul cat si exteriorul unui autoturism, cu scopul de a imbunatati rezistenta materialelor tratate si are ca rezultat prelungirea duratei de viata si valoarea autoturismului.

De ce TAPICLEAN AUTO?

Pentru ca noi urmam toti pasi pentru a avea un rezultat profesional, inainte de a incepe orice etapa, materialul textil trebuie sa fie aspirat, cu un aspirator cu putere mare de extractie pentru a nu lasa murdaria in interiorul acestuia, ceea ce aspiratoarele casnice nu detin aceasta putere.

Solutiile de curatare trebuie sa fie profesionale concepute pentru aceasta activitate si nu cele din comert pe care le gasesti in fiecare magazin.

Pentru petele mai greu de scos nu folosi o perie tare care sa afecteze materialul, aceasta trebuie sa fie moale si sa fie folosita impreuna cu un echipament ce genereaza abur pentru a nu necesita o frecare indelungata asupra unui singur loc.

Pentru revitalizarea plasticului din interior trebuie folosita o solutie speciala care protejeaza, un timp mai indelungat, materialul.

 

Servicii

Detailing interior 

Interiorul unei masini este realizat dintr-o varietate de materiale si are numeroase suprafete curbate, plus multe echipamente sensibile la praf sau umeziala de accea noi iti sarim in ajutor cu serviciile de DETAILING AUTO pentru a mentine interiorul autoturismului dumneavoastra. Etapele acestui proces sunt:aspirare ; curatare petelor ; extractie-limpezire ; curatirea aprofundata a plasticurilor ; uscare

Polish

Polisharea este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata vopselei de pe caroserie. Aceasta procedura poate fi simpla, necesitand un singur pas, sau un proces de durata care implica folosirea diferitelor paste si procedee de lustruire. Polishul profesional este un serviciu complex ce necesita o anumita pregatire in domeniu si nu de putine ori, am vazut autoturisme polishate prea abraziv iar lacul de pe caroserie a fost compromis, desi ca rezultat optic masina poate arata bine.

Polish faruri si stopuri

Farurile se reconditioneaza prin slefuire cu hartie abraziva ( urcand gradual) cu granulatii cuprinse intre 600-3000. Se folosesc diferite paste si instrumente dedicate pentru polish faruri. Tratamentul aplicat nu numai ca restaureaza aproape complet farul dar si corecteaza micro zgarieturile aparute de la pietris sau alte obiecte ce pot cauza crapaturi pe suprafata farului. Durata de timp 2-4 ore.

Curatare & Vopsire scaun din piele 

Scaunele din piele au fost intotdeauna sablonul luxului si au adus o mandrie uriasa detinatorilor de masini. Scaunele de piele arata excelent, dau confort si sunt foarte durabile daca sunt curatate, conditionate si protejate corespunzator. Solutiile pentru piele sunt menite sa indeparteze contaminarile care astupa porii pielii facand-o sa para murdara. Solutiile pentru piele suplinesc proteinele sau alte proprietati naturale fara de care piele se decoloreaza. Protectia UV poate fi furnizata pielii sintetice sau naturale pentru a preveni decolorarea din cauza soarelui. Indiferent din ce tip de piele este formata tapiteria, este important sa aveti grija de ea in mod regulat. Cu timpul pielea isi va pierde cateva dintre proprietatile sale naturale ceea ce face ca pielea sa se intinda si sa se contracteze ori de cate ori calatorii se urca si se dau jos din masina. Scaunele uscate sunt foarte putin flexibile ceea ce le face predispuse la crapat si sa se boteasca. Prin indepartarea contaminarilor si prin suplinirea de proteine poti face ca pielea sa arate excelent timp indelungat.

Reconditionare volane de piele 

După o perioadă de timp , radiaţiile UV, vremea, rezidurile drumurilor vor degrada aspectul şi funcţionarea farurilor din Plexiglass, Polycarbonat şi Lexan. Aceşti factori pot cauza un sistem de iluminare cu aspect degradat şi pierderea functiei principale – capacitatea de a ilumina.
Prin mai multe procese de slefuire cu 4-5 tipuri hartie abraziva de diferite granulatii si aplicarea a 3 straturi de polish se reda claritatea si aspectul de nou al farurilor si stopurilor. 

Decolantari auto 

Serviciul de colantare auto reprezinta o varianta multmai ieftina si mai rapida decat vopsirea masinii pentru schimbarea culorii sau pentru protectia vopselei autoturismului. Unul din marele avantaje ale infolierii / colantarii masinii este faptul ca procesul este 100% reversibil, astfel poti sa revi la culoarea originala a masinii. Vopseaua va fi in acelas stadiu ca in ziua in care s-a infoliat masina. Folia preia o functie protectoare asupra vopselei iar adezivul foliei este unul care nu ataca vopseaua. Sigur ca mai exista si situatia masinilor revopsite. Este de bun simt sa nu ai pretentia ca pe o masina vopsita in conditii inadecvate sa nu apara nici cea mai mica problema.

Daca detineti un autoturism cu autocolant si doriti sa il indepartati va asteptam la noi iar echipa noastra va scoate aceste autocolante cu ajutorul aerului cald.

 

Galerie foto