Detailing Spalatorie Auto Constanta

Detailing Auto Constanta - Curatare Tapiterie Auto Constanta

Detailing Spalatorie Auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Constanta: Detailing Auto Constanta - Curatare Tapiterie Auto Constanta.


Ideal Cleaning
Curatare Tapiterii Auto Textila si Piele | Canapele | Polish Auto | Ozonizare Auto | Curatare Ambarcatiuni
0732-407.073


 Ideal Cleaning este prima curatatorie de tapiterie profesionala din Constanta care a utilizat inca de la inceput metoda “INJECTIE – EXTRACTIE” cea mai eficienta metoda pentru curatarea in profunzime. In procesul de curatare am utilizat mereu doar aparatura si detergenti de curatare profesionali fapt ce ne mentine in fruntea firmelor care ofera servicii similare.

Daca vine vorba de tapiteria din piele putem spune ca si cazul acestui tip de material folosim doar produse profesionale destinate special pentru acest tip de tapiterie. Procesul de curatare al tapiteriei din piele se desfasoara in mai multe etape: curatarea initiala, limpezire si tratamentul de protectie si redare a luciului initial.

Ideal Cleaning va ofera servicii de curatare tapiterie din material textil prin metoda injectie-extractie – cea mai buna metoda pentru curatarea in profunzime. In comparatie cu alte metode, aceasta este singura metoda care curata tapiteria perfect, nu doar la suprafata. Aspiratoarele noastre au putere foarte mare si trag apa cu tot cu mizerie din profunzimea banchetei evitand astfel aparitia efectului “de harta” dupa uscarea completa a materialului.

Tratament Hidrofob

tratament hidrofob constanta

Detailing Auto Interior / Cosmetizare auto interior

detailing auto interior constanta

curatare interior auto constanta

 

1. Aspirarea autovehiculului
Masina este aspirata in totalitate folosind un aspirator de putere mare , iar in locurile inguste si greu accesibile, se va folosii un pistol pneumatic (conectat la un compresor) actionat de o cupa de aspiratie, care curata foarte fin si actioneaza ca un vortex la o presiune mare. 

2. Spalarea plafonului
a) Inainte de a incepe procesul de curatare, plafonul trebuie verificat – daca buretele este invechit (putrezit etc.) exista posibilitatea ca materialul sa se desprinda in anumite locuri
b) Spalarea plafonului prin metoda injectie-extractie cu un aparat de putere mica si curatarea stalpilor cu solutie speciala care nu degradeaza textura si emana un miros placut. 

3. Spalarea scaunelor si a banchetei prin metoda injectie-extractie folosind aspiratoare profesionale cu 2 motoare pentru a extrage cu putere apa murdara din tapiterie, materialul ramanand aproape uscat. 

4. Spalarea fetelor de usi se va face tot prin metoda injectie-extractie, dupa ce butoanele usilor vor fii protejate contra infiltrarii apei. 

5. Mocheta masinii se va spala cu o perie special conceputa pentru suprafetele textile, care se va cupla la o bormasina electrica. Daca va fi cazul, guma de mestecat lipita de mocheta va fi indepartata folosind un spray special care o intareste, astfel fiind usor de indepartat. 

6. Portbagajul fiind de obicei cel mai murdar , se vor folosii solutii puternice pentru indepartarea petelor de motorina , ulei, grasimi si alte pete greu de indepartat. 

7. Grilele de aerisire vor fi curatate folosind un pistol profesional cu presiune pentru curatarea suprafetelor delicate si greu accesibile din interiorul autoturismului. La cerere sistemul de ventilatie se poate curata si dezinfecta folosind un spray cu spuma care intra in toate orifiicile sistemului de ventilatie al masinii. 

8. Materialele din plastic ale masinii, incluzand si bordul vor fi curatate cu solutii speciale care nu decoloreaza sau ataca plasticul. Dupa curatare se va aplica un strat de protectie si revitalizare a culorii. 

TRATAMENTE SPECIALE
Curatare si igienizare sistem aer conditionat
* Pentru curatarea sistemului de aer conditionat al masinii se va folosii un curatitor special pentru inlaturarea optima si fara costuri mari a mirosului neplacut cauzat de bacteriile si mucegaiul din sistem, fara a demonta nici o piesa de pe masina. Dupa dezinfectare se va simti o aroma fresh de aer curat in interiorul autoturismului. 

Nota: Se recomanda inlocuirea filtrului de polen (filtru habitaclu) inainte de inceperea acestui tratament. 

Tratament chedere din cauciuc
Chederele fiind fabricate din cauciuc in timp se usuca si incep sa crape, aparand astfel zgomote nu tocmai placute pentru pasagerii masinilor. Dupa aplicarea acestei solutii de inalta calitate, veti observa cum chederele devenin mai moi si mai elastice, iar culoarea lor se improspateaza.

CURATARE TAPITERII

curatare_tapiterii_constanta_1028

CURATARE TAPITERIE AUTO TEXTILAcuratare tapiterii textile piele constanta

Ideal Cleaning va ofera servicii de curatare tapiterie din material textil prin metoda injectie-extractie – cea mai buna metoda pentru curatarea in profunzime. In comparatie cu alte metode, aceasta este singura metoda care curata tapiteria perfect, nu doar la suprafata. Aspiratoarele noastre au putere foarte mare si trag apa cu tot cu mizerie din profunzimea banchetei evitand astfel aparitia efectului “de harta” dupa uscarea completa a materialului.

CURATARE TAPITERIE AUTO PIELE

Folosim un produs de calitate inalta, ce are la baza ceara de carnauba si polimeri de ingrijire a suprafetelor din piele finisata. Tratamentul intra in porii materialului, fara a lasa urme de grasime. Improspateaza, catifeleaza si trateaza materialul impotriva imbatranirii premature.

Curatarea tapiteriei din piele necesita 3 etape extrem de importante:

 • 1. Curatarea initiala (doar cu produse speciale care nu ataca si nu albesc pielea)
 • 2. Limpezire
 • 3. Aplicarea tratamentului de hidratare si redare a luciului initial.

PACHET PREMIUM DETAILING

Pachetul de detailing premium include urmatoarele:

 • Curatarea tapiteriei (textila sau piele cu solutie de curatare si dezinfectant)
 • Curatarea plafonului
 • Curatarea plasticelor cu solutii speciale pentru a se elimina complet urmele de nicotina
 • Curatarea chederelor si a elementelor din cauciu (se vor utiliza pensule speciale de detaling si solutii speciale de curatare si degresare)
 • Curatarea grilelor de climatizare din bord (tornada + pensule si solutii speciale)
 • Curatarea gurilor de climatizare din zona picioarelor
 • Curatarea spatiului de depozitare a rotii de rezerva
 • Curatare/aspirare sub bancheta din spate
 • Curatarea sinelor de culisare a scaunelor din fata (necesita demontarea scaunelor)
 • Curatarea/Spalarea integrala a centurilor de siguranta si a lacausurilor de derulare si prindere
 • Ozonizare
 • Detaling complet al bordului si a consolei dintre scaune (curatarea spatiilor de imbinare cu pensule de detaling, curatare in detaliu a volanului si a zonelor de culisare ale acestuia, curatare torpedou, curatare lacas schimbator de viteze etc.)

POLISH AUTO PROFESIONAL

polish auto constanta

Pasi de Polishare 3M

 • 1. Pasta abraziva 3M capac verde
 • 2. Pasta extra fina 3M capac galben
 • 3. Pasta Ultrafina 3M capac violet (holograma)
 • 4. Ceara, luciu si protectie 3M capac roz
 • 5. Ceara Auto cu Carnauba 3M

POLISH FARURI INCEPAND DE LA 50 LEI / FAR 

polish faruri constanta

OZONIZARE AUTO – STERILIZARE SISTEM VENTILATIE SI PURIFICARE AER

curatatorie dezinfectare cu aburi constanta

ozonizare auto constanta

Ideal Cleaning va ofera si  serviciul de Ozonizare auto. Avand in vedere ca va petreceti o buna perioada din timpul dumneavoastra conducand, va recomandam sa faceti acest tratament periodic. 

Efectele ozonizarii: 

 • Sterilizare: distruge rapid bacteriile, fara poluare secundara
 • Distruge ciupercile si mucegaiul
 • Purifica aerul din masina dumneavostra
 • Elimina mirosurile neplacute de fum de tigara, aer conditionat, carburant, mirosul de ars etc.

Facand acest tratament periodic, va garantam ca mirosul neplacut din masina va fi doar o amintire iar dumneavoastra si cei dragi veti calatori intr-un vehicul sanatos.

Curatare / Cosmetizare ambarcatiuni

curatare ambarcatiuni constanta

Pachetul de cosmetizare al unei ambarcatiuni se poate adapta in functie de cerintele clientului:

 • 1. Putem spala ambarcatiunea integral cu aparate cu jet sub presiune (indepartare alge, scoici, nisip etc.)
 • 2. Putem curata integral interiorul ambarcatiunii (curatare tapiterie textila sau piele, curatare mocheta, curatare saltele, indepartare praf, improspatare aer etc.)
 • 3. POLISH integral / partial (elemente fibra, ornamente cromate)
 • 4. Pregatire „hibernare” – aplicare ceara de protectie impotriva intemperiilor (cald/rece) si a mediului sarat
 • 5. Vopsirea partii inferioare cu vopsea speciala

Pentru acest tip de serviciu va rugam sa ne contactati – Nu se poate afisa un pret fix deoarece acesta variaza in funtie de dimensiunile ambarcatiunii si serviciile dorite.