Detailing Spalatorie Auto Constanta

Detailing Auto Constanta

Detailing Spalatorie Auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Constanta: Detailing Auto Constanta.

AutoSpa Constanta reprezinta solutia completa pentru curatarea si intretinerea completa a autoturismului dumneavoastra. Profesionalismul, experienta, portofoliul larg de Curatare tapiterie auto constantaclienti, aparatura de ultima generatie si solutiile de cea mai buna calitate sunt principalele motive pentru care trebuie sa alegeti AutoSpa Constanta.

AutoSpa Constanta este pe piata din 2003 si se poate lauda numai cu lucrari de calitate. Fie ca este vorba de polish auto profesional, de curatarea tapiteriei auto, de detailing auto, de eliminarea mirosurilor neplacutecompania noastra intrece concurenta. Preturile practicate de AutoSpa Constanta sunt mai bune decat cele ale concurentei deoarece solutiile profesionale sunt procurate direct de la producator.

Important

AutoSpa Constanta detine aparatura de ultima generatie pentru curatarea tapiteriei auto care permite eliminarea petelor si a mirosurilor din profunzime fara a fi nevoie de inundarea cu solutie de curatare a zonelor curatate. Asfel se previne patarea ulterioara a scaunelor, revenirea mirosurilor sau chiar defectarea incalzirii din scaune. Acest aparat este unic in Constanta si este inca un motiv sa apelati cu incredere la serviciile AutoSpa Constanta.

Sfat

Nu incercati sa curatati petele din habitaclu folosind aparatura neprofesionala pentru ca puteti regreta acest lucru. In timp pot aparea mirosuri extrem de neplacute foarte greu de eliminat. Daca aveti o masina cu circuite electrice in scaune puteti sa le defectati. Apelati sa serviciile AutoSpa Constanta pentru a va mentine curatenia in habitaclu cel putin o data pe an si in felul acesta aveti grija si de sanatatea dumneavoastra.

Polish auto Constanta

polish auto in constanta autospaPolish auto la AutoSpa Constanta se efectueaza la cel mai inalt nivel de profesionalism. Transformam o masina cu aspect neplacut, matuit si invechit intr-una cu aspect innoit si placut. Folosim materialele si pasta de cea mai inalta calitate. Daca vi se pare ca masina dumneavoastra nu mai are strlucirea pe care o avea atunci cand ati achizitionat-o nu ezitati sa veniti la AutoSpa pentru cel mai de calitate polish auto din Constanta. Procesul de polishare incepe cu curatarea si degresarea caroseriei. Apoi se aplica benzile de protectie pentru a evita atingerea zonelor din plastic si geamurilor. Se aplica apoi pasta profesionala de polish auto in 3 straturi si se polisheaza pentru a reda masinii stralucirea de alta data. Un alt rezultat al polisharii este eliminarea zgarieturilor fine (cele care nu au ajuns la chit) si improspatarea culorilor.

Daca vi se pare ca masina dumneavoastra nu mai are stralucirea de alta data sau are zgrieturi, zone matuite sau pete fara lac incercati un polish auto profesional in Constanta la AutoSpa.

Pretul polisharii incepe de la 150 lei in functie de dimensiunea masinii dumneavoastra.

AutoSpa Constanta va ofera preturi competitive si cea mai buna calitate la serviciile oferite.

Polish faruri Constanta

Farurile si stopurile masinilor sunt in general facute din plastic. Acest lucru poate duce, in timp, la uzura numita matuire. Matuirea farurilor reduce vizibilitatea pe timp de noapte si strica aspectul general al masinii.

La AutoSpa Constanta va puteti polisha farurile si stopurile. Prin polishare se reduce matuire pana la 100% crescand vizibilitatea si aspectul de nou al masinii.

Serviciul de polishare faruri si stopuri vine la pachet cu polisharea intregii masini dar puteti opta si pentru acest serviciu separat.

 

Galerie foto