Detailing Spalatorie Auto Craiova

Detailing Auto Craiova

Detailing Spalatorie Auto Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Craiova: Detailing Auto Craiova.

Dupa doi ani de studiu ,un training despre cosmetica auto cu specialistii de la 3M sute de pagini traduse din limba engleza, sute de euro cheltuiti pe carti despre detailing am infiintat OZdetailing , un serviciu profesionist protectie si detailing auto, care ofera metode si solutii de protejare si intretinere auto capabile sa reinoiasca, protejeze si sa pastreze, in foarte bune conditii si pe o perioada cat mai indelungata de timp, autoturismele personale si cele utilitare.

Servicii

Curaţarea caroseriei
Se realizează prin spălarea manuală a maşinii folosind produse şi tehnici specifice fiecarui reper.

Decontaminarea suprafetelor vopsite
Decontaminarea suprafetelor vopsite se realizeaza folosind o argila speciala care actioneaza in porii vopselei, ingloband impuritatile microscopice ce nu au putut fi curatate prin spalare.

Inlăturarea defectelor prin şlefuire
Se înlătură defecte precum: incluziuni de praf , scursuri, coajă de portocala, gazari;Pentru aceasta procedură se foloseşte o maşină de şlefuit orbitală cu orbita de 3mm (max. 5mm) si un taler suport flexibil sau coli abrazive de diferite granulaţii

Superfinisarea zgarieturilor
În cursul acestei etape zgârietura medie este de 2 microni.După această etapă , zgarietura medie ramasă este de approx. 0.5 microni (se ajunge la semiluciu) şi astfel se poate reda luciul folosind mai puţină pastă abrazivă şi scăzând şansele ca după un anumit interval să apară o “ alburire” sau efect holografic in zona polisată.

Compounding (compusul)
Îndepărtează zgârieturile dobândite la spălătorie, zgârieturile adânci dar care nu au străpuns mai mult de 25% masa lacului., oxidarile medii si petele.

Galerie foto