Detailing Spalatorie Auto Galati

Detailing Auto Galati

Detailing Spalatorie Auto Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Galati: Detailing Auto Galati.

Suntem o echipa de entuziasti in ingrijirea autoturismelor, care au stabilit o afacere respectabila din ceea cea fost o data o joaca de weekend. Avem o experienta de 7 ani in domeniu si peste 4.000 de masini cosmetizate.

Produsele noastre de ingrijire auto sunt printre cele mai bune produse disponibile pe piate, care sunt concepute pentru a furniza masinii tale durabilitate si un aspect imaculat.

Serviciul clienti este una din valorile noastre de baza, vom recomanda intotdeauna o optiune potrivita pentru masina ta.
O gama larga de servicii sunt disponibile. Fiecare dintre pachetele noastre pot fi adaptate pentru a se potrivi tuturor cerintelor si bugetelor.

Daca nu gasesti un serviciu pentru masina ta, te rugam sa ne contactezi pentru a adapta un serviciu potrivit masinii tale.
Munca noastra este asigurata.

Vino cu masina ta pentru o evaluare gratuita.

Servicii

Eliminarea mirosurilor neplacute se face urmand cativa pasi: identificarea sursei mirosurilor, eliminarea ei prin folosirea tratamentului potrivit naturii ei si utilizarea unui generator de ozon.

Tratament hidrofob 

Proiectat pentru aplicatii profesioniste pe suprafata parbrizului, gemurilor laterale, lunetei, oglinzilor retroviozoare sau orice alta suprafata de sticla.

Inscriptionari geamuri si oglinzi

Oglinzile sablate reprezinta cea mai buna protectie importiva furtului. Oglinzile sablate pot fi identificate usor, de aceea nu prezinta interes pentru hoti.

Volane

Reconditionarea volanelor este un proces important pentru aspectul interior al masinii dumneavoastra, deoarece in timp volanul isi pierde din aspectul sau initial.

Jante

Un detailer profesionist acorda o atentie deosebita jantelor pentru ca acestea sa arate impecabil. Tratamentul incepe cu decontaminarea si dregresarea lor, folosindu-se sampoane cu Ph alcalin pentru a nu ataca si a nu lasa urme pe suprafata lor.

Faruri

Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta depunerile de oxid. Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie.

Folii auto

Folii auto legale omologate. Nu se demonteaza nimic de pe masina, nu trebuie mers la R.A.R. pentru omologare. Modifica radical aspectul clasic al masinii.

Detailing interior

Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale si are numeroase suprafete curbe, fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala.

Detailing exterior

Detailingul exterior se ocupa cu ingrijirea vopselei, insemnand refacerea conditiei si a protectiei acesteia. Detailingul exterior se realizeaza cu substante abrazive sau nonabrazive si ceruri.

Galerie foto