Detailing Spalatorie Auto Ineu

Detailing Auto Ineu - Cashmere Car Care

Detailing Spalatorie Auto Ineu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Ineu: Detailing Auto Ineu - Cashmere Car Care.


Cashmere Car Care & Detailing
Detailing auto Ineu - Arad
0722.192-291


Detailing Interior | Detailing Exterior | Polish si Protectie Ceramica | Protectie si Hidrofobizare Geamuri

Cashmere Car Care & Detailing va ofera servicii de cosmetizare auto Arad, curatare tapiterii auto din piele sau textila, protectie ceramica, polish si igienizarea instalatiei de climatizare ce elimina mirosul neplacut din tubulatura climatizarii. Folosim in executia lucrarilor doar produse profesionale de cea mai inalta calitate. Combinam curatarea in detaliu a autovehiculelor cu produse ecologice profesionale si angajamentul fata de client ca serviciile noastre vor asigura satisfactia dvs. completa.

detailing auto protectie ceramica arad

Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, plusuri din microfibra, vinyl, piele sau ornamente din carbon, avem solutia optima pentru rezultatele sperate.

Tapiteria unui vehicul poate fi din piele, vinyl sau textila. Mult mai pretentioasa datorita faptului ca aceasta poate fi deteriorata chiar accidental, tapiteria din piele este tratata la noi cu balasamuri speciale, care au o actiune indelungata, facand scaunele dumneavoastra mai moi si catifelate, cu un miros proaspat de fiecare data cand urcati in masina.

Tapiteria textila, care in alte locuri este mai greu de curatat, la noi reprezinta una din etapele cele mai usoare din operatiunea de detailing interior datorita sampoanelor si periilor speciale pentru curatat pe care le folosim.

Opti-Coat Pro este un coating ceramic pe baza de carbura de siliciu cu rezistenta superioara la actiuni mecanice si chimice. Ofera protectie sporita impotriva actiunilor nocive pentru vopsea din mediul inconjurator, avand o rezistenta de 5 ani pe masina.

Detailing Interior

detailing-auto-interior-arad

detailing interior arad

curatare interior auto arad

1. Quick Interior Detailing:
Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalat presuri, stergerea suprafetelor de plastic cu Quick Detailer, curatarea usoara a tapiteriei din piele si aplicare protectie, spalat geamuri,odorizant.

Pret: 150 - 450 lei / timp de lucru: 2 - 4 ore

2. Refresh Interior Detailing:
Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, curatarea usoara a bordului, usilor, a mochetei, portbagaj si curatarea usoara a tapiteriei textile sau piele, aplicare protetectie piele si suprafete din plastic, spalare geamuri, odorizant.

Pret: 650 – 850 lei / timp de lucru 8 – 10 ore

3. Total Interior Detailing:
Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, curatarea tavanului, centuri de siguranta, parasolare,curatarea in profunzime a bordului, usilor, scaune, mocheta, inclusiv sinele de la scaune, portbagaj, chederele din jurul usilor si haionului de la portbagaj, curaztarea zonelor de depozitare si zona rotii de rezerva, uscare, aplicare protectie suprafete din plastic, vinil si piele, spalare geamuri, odorizare.

Pret: 1000 – 2000 lei / timp de lucru 2 – 4 zile

NOTA: pretul si timpul de lucru pot creste in functie de nivelul de murdarie al masinii.

4. Premium Interior Detailing:
Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, curatarea tavanului, centuri de siguranta, parasolare,curatarea in profunzime a bordului, usilor, scaune, mocheta, inclusiv sinele de la scaune, portbagaj, chederele din jurul usilor si haionului de la portbagaj, curaztarea zonelor de depozitare si zona rotii de rezerva, uscare. Polisharea sau reconditionarea ornamentelor interioare, reconditionare ecran navigatie, reconditionare volan si tapiterie piele etc Aplicare protectii premium pentru suprafete interioare, protectie ceramica pentru piele, hidrofobizare material textil sau plastic. Spalare geamuri, odorizare. La pachetul Premium se face practic tot ce este necesar si se poate face din punct de vedere al Detailingului, iar operatiunile se stabilesc impreuna cu proprietarul masinii, si se optimizeaza in functie de doleantele acestuia.

Pret: de la 1500 lei / timp de lucru de la 3 zile.

Detailing Exterior

detailing auto exterior arad

detailing exterior arad

1. Polish un pas
Polish intr-un singur pas pentru reducerea zgarieturilor fine, „panza de paianjen” cauzata de spalarea neadecvata a masinii, curatarea lacului si redarea luciului, curatarea geamurilor si aplicare solutie hidrofoba standard. Se aplica protectie Ceramica Optimum Gloss-Coat cu o rezistenta de 1-2 ani in functie de mentenanta si grija cu care se intretine masina.

Pret 1000 – 1700 lei / timp de lucru cca 20 ore

2. Corectie Lac minora
Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu pana la 70-80% urmat de polish fin pentru finisare si luciu, polish ornamente cromate, polisare jante, curatare geamuri. Se pregateste masina pentru aplicarea Protectiei Ceramice aleasa de client.

Pret: 1500 – 2000 lei / Timp de lucru 20 – 30 ore

3. Corectie Lac majora (polish in mai multi pasi in functie de necesitate)
Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu 90-95% + , urmata de polish fin pentru finisare si luciu, polish ornamente cromate, polisare jante, curatare geamuri. Se pregateste masina pentru aplicarea Protectiei Ceramice aleasa de client.

Pret: de la 2500 lei / timp de lucru 40 ore +

4. Pachet Premium Cashmere
Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu 90-95% + , urmata de polish fin pentru finisare si luciu, polishare praguri, curatare ornamente plastic, polishare ornamente cromate, polishare jante, polish curatare geamuri etc. Preactic se face absolut tot ce este posibil din punct de vedere al detailingului: se curata, polisheaza sau se reconditioneaza toate suprafetele si elementele posibile, urmat de aplicarea unei protectii Premium.

Pret: de la 3500 lei / timp de lucru 50 ore +

Protectii ceramice

tratament opti coat arad

1. Opti-Coat Pro+
Pachetul de protectie ceramica Opti-Coat Pro+ asigura mai mult luciu in timp ce pastreaza aceeasi structura chimica care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating. Formula avansata asigura pe langa luciu si protectie superioara, proprietati super-hidrofobe si anti “pete de apa” pentru a mentine vopseaua perfecta pe termen lung. Opti-Coat Pro+ este o versiune imbunatatita, bi-componenta a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigura protectia chimica, mecanica si impotriva razelor UV. Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigura un luciu deosebit si protectia pe termen lung cu garantie de 7 ani.

Pret: 1000 euro

2. Opti-Coat Pro
este un coating ceramic cu rezistenta superioara la actiuni mecanice (9H) si chimice. Ofera protectie sporita impotriva actiunilor nocive pentru vopsea din mediul inconjurator. Pre-polimerii din Opti-Coat Pro, prin legaturile la nivel atomic, formeaza un strat de protectie continuu pe vopseaua autoturismului pe care este aplicat, similar cu isocianatul monocomponent care formeaza lacul. Opti-Coat Pro se remarca prin rezistenta chimica si mecanica superioare oricarui alt coating de pe piata. Asigura protectie permanenta pentru toate tipurile de lacuri modern. Poate fi folosit si pe suprafete din metal sau plastic dur.

Pret: 800 euro

3. Optimum Paint Guard
Optimum Paint Guard este un coating ceramic formulat pentru protejarea parcului auto de defectele produse de spalatul la locatie, a dejectiilor de pasari si altele. Optimum Paint Guard produce o suprafata mai dura decat cea a lacului de fabrica care este mai usor de mentinut si mai rezistenta la defectele rezultate din procesul de spalare.

Pret: 450 euro