Detailing Spalatorie Auto Moinesti

Detailing Auto Moinesti

Detailing Spalatorie Auto Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Moinesti: Detailing Auto Moinesti.


DETAILING AUTO MOINESTI

Servicii de curatare tapiterii si detailing interior auto complet
Igienizare instalatie AC prin ozonificare profesionala


Atelier profesional de detailing auto, se ocupa de reconditionarea si curatarea interioarelor auto, folosind tehnici si produse profesionale de cosmetica auto.

Curatarea tapiteriilor se realizeaza cu echipamente de ultima generatie din acest domeniu de activitate (aparat cu aburi, aparat injectie-extractie cu apa fierbinte, tehnologie high waterlift Tornador, etc ).

Metoda folosita pentru acest serviciu este injectie-extractie pentru tapiterii si mocheta, iar pentru fete de usi, plastice, plafon, se foloseste o laveta cu microfibre si Tornadorul.

Dupa mai multe etape de curatare, suprafetele se clatesc, apoi are loc procesul de uscare cu ajutorul aerotermelor cu aer rece care nu ataca materialul textil.

La final, suprafetele din plastic, piele si cauciuc sunt tratate cu un dressing special care le ofera luciu si protectie.

Solutiile folosite sunt profesionale si sunt de cea mai buna calitate astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de un interior curat si igienizat.

  • Curatarea tapiteriei si a ornamentelor din plastic.
  • Curatarea profesionala a interiorului, pana la cel mai mic detaliu.
  • Hidratarea, revitalizarea ornamentelor din plastic si vinyl.
  • Curatarea tapiteriei auto si a mochetei cu aparat injectie /extractie

Un detailing de interior este necesar pentru a tine ridicata valoarea masinii tale si cel mai important, pentru sanatatea ta.

Galerie foto