Detailing Spalatorie Auto Pitesti

Detailing Auto Pitesti

Detailing Spalatorie Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Pitesti: Detailing Auto Pitesti.

 

Detailing Auto Pitesti

Polish Exterior


Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care nu ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.

De fiecare data se incepe cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.

Dupa aceasta etapa urmeaza polisharea (lustruirea) care de obicei se realizeaza in mai multi pasi, in functie de starea suprafetei. Rolul principal al polish-ului este de a indeparta zgarieturile fine ce duc la pierderea luciului.

Ultimul pas de tratament al vopselei este aplicarea unei protectii cu polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor. Straturile de polimer formeaza un scut rezistent, incolor si elastic.

Detailing Interior

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc,

se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freacă. Un alt accesoriu folosit în aspirare este pistolul de aer în linie cu care se suflă în prealabil grătarele, cusăturile, îmbinările şi, în general, spaţiile înguste şi foarte greu accesibile.

Pentru petele de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere în funcţie de tipul petei.

Ulterior curăţării de mai sus, se realizează o şamponare generală a întregii suprafeţe. Este vorba de întreaga mochetă, de părţile textile ale tapiţeriei şi de suprafeţele de vinil. Şamponarea se face folosind o maşină rotativă cu perii din plastic de două dimensiuni pentru înălţimea părului sau manual cu diferite perii şi cu un sampon spumant. 

Pentru extractie si limpezire se foloseşte un aspirator special de putere, prevăzut cu un încălzitor de apă în linie. Apa fierbinte este pulverizată pe suprafaţă şi apoi aspirată împreună cu spuma şamponului. În cazul în care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un şampon specific cu spumare redusă. După ce se limpezeşte şi se extrag bine resturile de apă din material, se usucă interiorul folosind o aerotermă specială.

Tapiţeria textilă, mocheta şi plafonul se tratează, dupa uscare, cu un protector textil special. Aceşti protectori formează o peliculă subţire la suprafaţa materialului, lăsându-l în acelaşi timp să respire. Pelicula conferă un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejându-l şi conferindu-i rezistenţă la murdărire.

Pentru a-şi păstra aspectul şi calităţile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratată îşi pierde elasticitatea, se întăreşte si devine casantă. Tratamentul pielii se face din doi paşi: curăţarea cu un curăţitor special cu pH-ul echilibrat în aşa fel încât să nu atace pielea şi folosirea unui balsam special proiectat care intră rapid în piele redându-i elasticitatea şi moliciunea.

Polish Faruri
Polish-ul farurilor pentru curatarea depunerilor, eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.

Majoritatea masinilor au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern, pe suprafata lor apar denivelari sau pete sterse.

Farurile devin opace si exteriorul masinii dvs nu mai este atat de atragator. Pe langa aceasta scade capacitatea optica a farurilor, lumina devine opaca, vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii vehiculelor ce vin din fata.

Aplicarea de polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafetei exterioare si a proprietatilor optice de dispersia a luminii a farurilor din material plastic

Galerie foto