Detailing Spalatorie Auto Ramnicu Valcea

UMA Expert Detailing - Ramnicu Valcea

Detailing Spalatorie Auto Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Ramnicu Valcea: UMA Expert Detailing - Ramnicu Valcea.

Despre Noi

UMA Expert Detailing
Servicii profesionale de detailing auto Ramnicu Valcea
0761.992.993


UMA detailing - Salonul de frumusete pentru masina ta iti ofera intr-un singur loc toate serviciile de care ai nevoie pentru ingrijirea profesionista a masinii tale. Tratamente de protectie a vopselei, tapiteriei si finisajelor interioare si exterioare pentru masini noi. Tratamente de redare a stralucirii vopselei (polis profesionist), curatare tapiterie, eliminare mirosuri neplacute si protejare a suprafetelor, pentru masini rulate. Pentru mai multe detalii contactati un reprezentant UMA detailing.

detailing auto polish valcea

Detailing Auto Ramnicu Valcea

Tratamente de protectie a vopselei, tapiteriei si finisajelor interioare si exterioare pentru masini noi. Tratamente de redare a stralucirii vopselei (polis profesionist), curatare tapiterie, eliminare mirosuri neplacute si protejare a suprafetelor, pentru masini rulate.

 • Detailing Interior
 • Folii Auto Caroserie
 • Montaje Parbrize
 • Polish Profesional
 • Reparatii Parbrize
 • Reconditionari Piele
 • Reconditionari/Polish Faruri
 • Folii Protectie Faruri
 • Montaje Folii Auto Legale
 • Folii Decorative Birouri
 • Folii Solare Cladiri

  folii auto Ramnicu ValceaAvem o experienta vasta in montarea foliilor auto. Foliile noastre sunt 100% legale, omologate si autorizate de R.A.R.

  Foliile auto te protejeaza de radiatiile solare, atat pe tine, cat si interiorul masinii tale, cresc siguranta in cazul unui impact si au caracter antifurt.
  Folia aplicata pe vopsea o protejeaza de zgarieturi brutale si de ciupiturile de criblura, este o protectie mai mult decat eficienta, dar reduce, putin, din stralucirea lacului si este vizibila de la o distanta mai mica de 1,5 m.
  Folia speciala pentru faruri Exterior Car Film - se pune pe faruri (farurile din plastic nu se mai matuiesc iar cele din sticla nu se mai sparg), pe prima patrime a capotei, a aripilor, pe spoilere, pe praguri, pe oglinzile laterale vopsite in culoarea masinii, la causul manerelor usilor, in spatele rotilor si oriunde suprafata vopselei este mai solicitata de actiunea criblurii, a bitumului, a vopselei de marcaje si a insectelor.

Produse si Servicii

Folii Solare Auto Omologate RAR
Folii Solare Cladiri
Folii Auto Caroserie
Polish Profesional
Reparatii parbrize, fisuri parbrize
Reconditionari Piele
Reconditionari/Polish Faruri si stopuri
Folii Protectie Faruri
Curatare tapiterie auto piele/textila
Vopsire reconditionare piele auto
Winter Car Defend – protectie iarna
Aircomatic II – eliminare mirosuri A/C
Montaj parbrize – inductie electromagnetica
Aquapel – tratament hidrofob parbriz
VentureShield – folie protectie pietre
Folii Decorative Birouri

Detailing interior (curatare tapiterie, bord si alte suprafete, plus aplicarea unei protectii)

 • Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale si are numeroase suprafete curbe, fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala.
 • Detailing-ul interiorului necesita o buna cunoastere a caracteristicilor acestor materiale si a recomandarilor producatorilor privind intretinerea lor.

Folii incolore de protectie a vopseleidetailing auto folie protectie vopsea ramnicu valcea

 • Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii - toate pot avea ca rezultatdeteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.
 • Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului.
 • Exista insa si o metoda de prevenire a acestor probleme, care asigura pastrarea intacta a vopselei originale - foliile incolore de protectie a vopselei.
 • Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

Polish Profesionaldetailing auto ramnicu valcea

Reconditionari Piele

 • Revopsim volane si tapiterie de piele uzata sau decolorata auto. Folosim solutii profesionale specifice industriei auto care rezista la uzura intensiva.
 • Detinem toate culorile OEM specifice BMW, OPEL, MERCEDES etc.
 • Revopsirea tapiteriei din piele va reda aspectul de nou al masinii dvs, crescandu-i valoarea. Mai jos veti putea vedea cateva exemple de revopsire.

polish faruri valceaReconditionari/Polish Faruri si Stopuri

Cu timpul farurile masinii devin mate din diferite motive: actiunea mecanica a nisipului,pietrelor de sosele,frecarea cu perii sau bureti de-a lungul timpului in cadrul operatiunii de spalare regulara etc etc.

Observam ca pe timp de noaptea acestea nu mai lumineaza ca la inceput ,condusul devine obositor din cauza proastei vizibilitati plus ca aspectul lor a devenit inestetic.

Avem solutia! Practic in ce consta ea?

Farurile masinii dumneavoastra vor fi matuite initial in diferite trepte de agresivitate (de 400 la 3000 granulatie) depinde de starea lor,apoi cu ajutorul pastei special concepute se va reda luciul lor initial.

Noi recomandam dupa aceasta operatie de restaurare aplicarea de VentureShield – folia de protectie pietre, folie special conceputa pentru a le proteja definitiv de factorii externi,pietre,nisip,perii etc.

VentureShield – folia protectie pietre are GARANTIE PE VIATA,aceasta constand in faptul ca nu crapa,nu ingalbeneste,nu exfoliaza,rezistenta sa de rupere fiind pana in 18 kg/forta presiune.

Acestea vor ramane pentru totdeauna perfecte, va garantam!

Mai bine preveniti si protejati din timp decat sa achitati costul imens a unui far nou! Tot mai multi clienti vin la noi imediat cum si-au achizitionat masina de noua pentru aplicarea de VentureShield pe faruri si proiectoare.

Folii protectie FaruriDetailing Auto Ramnicu Valcea

 • Protejati-va farurile impotriva griblurii
 • Asigura protectie impotriva matuirii farurilor si a partilor de atac a masinii
 • Securizeaza farul impotriva spargerii
 • Folia are transparenta foarte buna si este termorezistenta
 • Folia rezista la apa datorita adezivului de foarte buna calitate
 • Daca folia se matuieste in timp, aceasta poate fi polisata de 2 - 3 ori.