Detailing Spalatorie Auto Satu Mare

Detailing Auto Satu Mare

Detailing Spalatorie Auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Satu Mare: Detailing Auto Satu Mare.

Spalatorie auto ecologica

   Ne gasiti pe strada Careiului din Satu Mare imediat dupa supermarketul Real. Va oferim 16 programe de spalare. Datorita tehnologiei de ultima generatie splalarea unei masini se realizeaza in doar 3 minute, indiferent de programul pentru care se opteaza durata spalarii masinii fiind doar 3 minute.
   Folosim o tehnlogie la standarde europene, periile sunt facute din materiale foarte fin care nu lasa zgarieturi, nu afecteaza stralucirea sau culoarea masinii.
   Se folosesc cele mai bune produse pentru spalare, recunoscute la nivel mondial si anume solutii Kiehl care sunt cu adevarat profesionale si inovatoare, avand producator originar din Germania cu o istorie de peste 100 de ani. Principalele puncte forte pe care le ofera consta in rapiditatea spalarii masinii, calitatea spalarii si profesionalismul cu care a fost instruit personalul de aici.
   Fata de celelalte spalatorii masina intra intr-un tunel fiind supusa unui proces complex de curatare compus din mai multe etape urmand ca in scurt timp (3 minute) ea sa fie ca si noua. Situata pe drumul Careiului nr. 97, spalatoria poarta numele de “Tehnologie de spalare ecologica Auto”.
   Satmarenii grabiti, dar si cei care doresc o spalare profesoniala sunt asteptati sa o testeze, iar cu siguranta vor uita de clasicele spalatorii.

Detalii spalare masini
- timp de spalare 3 minute
- spalarea se face cu sampon spre deosebire de alte spalatorii care folosesc spalare cu spuma activa care ataca vopseaua si grilajele de crom
- spalarea se face cu sampoane aduse din Germania de la firma Kiehl care are o traditie de peste 100 de ani
- apa cu care se spala masinile este 100% reciclabila, instalatia de spalare nefind legata de canalizare (technologia este PATENTATA)
- periile folosite la spalare sunt perii din material Softecs (PATENTATE) compozitia fiind aprobata de Clubul automobil german (A.D.A.C), acestea nu lasa urme de spalare fiind cele mai bune din lume.
-pentru protectia, intretinerea si luciul masinii se aplica ceara
- uscarea masinii se face cu suflante foarte puternice care nu lasa urme de stergere ca la celelalte spalatorii auto.

   Soferul poate sta in masina si trebuie sa fie sigur ca masina este scoasa din viteza.

 

Servicii

Spalatoria pune la dispozitia clientilor:
-2 jeturi cu apa, sampon si ceara in regim de autoservire pentru persoanele care doresc sa isi curete singuri masiniile.
-4 aspiratoare cu fise care pot fi folosite in regim self service(autoservire).

  • Polish Auto

   Oferim Polish Professional cu Personal instruit si calificat in Germania.
   Produsele de Polish sunt de ce mai buna calitate marca Germana.

  • Tapiterie

   Oferim spalare Tapiterie, intertinerer pentru Piele.

 

 

Galerie foto