Detailing Spalatorie Auto Slobozia

Detailing Auto Slobozia

Detailing Spalatorie Auto Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Slobozia: Detailing Auto Slobozia.

   Finisajele exterioare ale masinii tale sunt expuse zi de zi uzurii datorate factorilor de mediu (praf, nisip, sare, ploi acide, radiatii UV, smog). Toate acestea, plus anumite greseli pe care le mai faceti si voi, duc la un aspect de vechi, imbatranit.
   Detailingul exterior are ca scop readucerea frumusetii masinii tale si redarea aspectului de nou, proaspat. Masina va fi supusa unor operatiuni complexe pentru fiecare element in parte. Lacul, vopseaua, plasticul mat, plasticul lucios, elementele de nichel, crom, inox, cauciuc, vinil, piele, vor fi supuse operatiunilor de :spalare, curatare, decontaminare, polisare, lustruire, glazare, sealantare, cerare, tratate cu revitalizatoare s.a.m.d. toate operatiunile necesare pentru a-si recapata frumusetea si aspectul de nou.

Servicii

  • Marcare oglinzi

Marcarea oglinzilor este permanenta si are ca scop evitarea furtului. O oglinda inscriptionata nu prezinta interes pentru hoti. Cine ar mai fi interesat sa cumpere o asemenea oglinda? Cu aceasta ocazie masina dumneavoastra capata personalitate. Se poate scrie orice cuvant, litere, cifre, cratima inclusiv logo marca auto.
Pret: 70 ron / pereche.

  • Detailing Exterior
  • Tratamente/Reparatii

-Stralucire Vopsea

 

Vinovat pentru pierderea intensitatii culorilor masinilor este , nimeni altul decat, Soarele.
Radiariile U.V. ataca pigmentii de culoare ai vopselei si astfel culorile devin din ce in ce pai mai pale.
Tratamentul de stralucire consta in aplicarea unui strat de glase , care are rolul de a reactiva pigmentii vopselei si redarea prospetimii. Aspectul recapatat va fi unul de nou, proaspat cu efect umed. Al 2-lea strat consta in aplicarea a 2 straturi de ceara naturala de carnauba, care are rolul de a "sigila" stratul de vopsea. In acest fel apa nu mai poate ajunge la stratul de vopsea.

CLASA: MICA / MEDIE / MARE / SUV
PRET:   100  /   120  /   140  /  160

-Protectie IarnaTratamentul de protectie a vopselei consta in aplicarea pe suprafata vopsita a masinii a 2 produse: sealant si ceara de protectie. Ca sealant am ales un produs dezvoltat exclusiv pentru industria aerospatiala, fiind creat pentru a asigura cea mai durabila protectie multistrat importiva celor mai aspre conditii de mediu(gheata,sare,smog,praf,excremente pasari,temperaturi saczute). Este un produs nano-teh ale carui molecule fuzioneaza chimic cu cele ale vopselei, se alungesc prin uscare si formeaza un scut transparent protejand lacul si vopseaua. Scutul protejeaza absorbind razele UV si nu permite trecerea umezelii si microparticulelor la stratul de lac si vopsea. Acelasi scut preia si o parte din agresiunile factorilor de mediu, protejand suprafetele tratate impotriva zgarieturilor fine si matuirii. Dupa apilcarea a 2 straturi de sealant se aplica ceara de protectie . Am ales o ceara pe baza de carnauba. Acest produs a fost creat initial pentru companii de electricitate cu rol de a proteja impotriva penelor de curent, incendiilor sau exploziilor pe cablurile electrice si a fost introdus cu rezultate excelente de protectie si in domeniul auto.. Daca aceasta rezista in astfel de conditii, imaginativa cat de bine protejeaza vopseaua masinii dumneavoastra.
Tot in acest pachet , parbrizul va fi polisat si tratat nanotehnologic.

-DECONTAMINARE A/CSchimbul de aer, cald-rece, este facut de evaporizatorul sistemului de aer conditionat. Acesta, creaza condens in zona in care functioneaza si este plasat la intuneric. Conditiile: umezeala, cald si intuneric sunt ideale pentru dezvoltarea de bacterii, ciuperci , care creaza miros neplacut la pornirea sistemului de aer conditionat. Persoanele alergice resimt cel mai puternic aceste neplaceri.

-TRATAMENT PARBRIZ
Produs realizat cu particule nano care adera la suprafata sticlei creand o "bariera " intre apa si parbriz. Un parbriz tratat nu mai are nevoie de stergatoare de la 60 km/h si face posibila indepartarea stratului de gheata pe timpul iernii mult mai usor.

-FISURI PARBRIZE
Se pot repara sparturile in forma de steluta, ochi, fisura pana la 20 cm. In cazul nefericit in care vi se fisureaza parbrizul, incercati sa ajungeti intr-un timp cat mai scurt pentru reparatie, pentru ca tensinile care se produc caroseriei face ca fisura sa se mareasca, fara sa mai poata fi facuta reparatia. Acoperiti fisura cu o banda de scoci pentru a se evita patrunderea de impuritati pana ajungeti la atelierul nostru.

  • Polish Auto

-POLISH FARURI
Polisharea farurilor are ca scop indepartarea zgarieturilor si efectului de matuire a acestora si redarea aspectului de prospetime, nou. Farurile matuite, pe langa aspectul negativ, pot reduce iluminarea cu pana la 30 %.
Se folosesc produse Glass Technology pentru aceasta operatiune. Se realizeaza in 7 etape si dureaza cca. 60 min.
Recomandam ca dupa polisharea farurilor sa aplicati folie de ptotectie pentru faruri.

-POLISH AUTO 3M
In cazul in care sunteti decis pentru o operatiune de polishat, cautati in primul rand un operator dotat cu un spatiu inchis, racoros, fara praf. Nu acceptati aceasta operatiune afara.
Polishul consta in indepartarea matuirii, zgarieturilor de pe suprafata lacului (panza de paianjen), egalizare lac, redare luciu. Pentru aceasta operatiune apelati numai la profesionisti , deoarece anumite greseli pot duce la costuri destul de mari pentru a le remedia (revopsire). Trebuie sa stiti ca polishul se realizeaza prin "taierea" suprafetei de lac. Polishul prin "taierea" suprafetei de lac ( 5-10 microni din 150) este o operatiune care necesita timpi mai lungi de executie, produse profesionale, un spatiu inchis fara praf si temperatura controlata,dar rezultatele finale sunt uimitoare. Intrebati operatorul de polish ,pe care il alegeti, ce produse foloseste, scule, bureti, paste. Daca vi se va spune ca are el un garaj pe la cineva....s.a.m.d....F U G I T I. Nu veti avea nicio garantie a lucrarii.

  • Folii Auto

-FOLIE ANTIEFRACTIE-FOLIE PROTECTIE SOLARA

10 MOTIVE PENTRU APLICAREA FOLIILOR DE PROTECTIE
1. Retin 100% razele U.V.

2. Reduce efectul de orbire din oglinda retrovizoare.

3. Aerul conditionat va fi mai eficient.

4. Design cu aspect elegant.

5. Ofera intimitate in interiorul masinii impotriva indiscretilor.

6. Obiectele de valoare uitate in interior nu mai pot fi vazute de hoti.

7. Protejeaja tapiteria textila/piele de efectul razelor U.V.

8. Retin cioburile in caz de accident.

9. Retin razele UVB/UVC si riscul de imbolnavire a cancerului de piele.

10. Opun rezistenta in cazul spargerii.

 

 

Galerie foto