Detailing Spalatorie Auto Targoviste

Detailing Targoviste - DriveClean AutoDetailing

Detailing Spalatorie Auto Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Targoviste: Detailing Targoviste - DriveClean AutoDetailing.

DriveClean AutoDetailing
Servicii profesionale de detailing auto Targoviste

Detailing Auto Interior - Exterior
Polish profesional
Reconditionare, tratamente, protectie profesionala dedicata tapiterii, interioare
Aplicare Protectii ceramice pe baza de carbura de siliciu OPTICOAT PRO SI PRO+
Aplicare folie protectie PPF XPEL

0768.406.947

 DriveClean AutoDetailing va ofera servicii de detailing auto de top cu aparatura profesionala de ultima generatie specifica detailing-ului care alaturi de atentia la detalii cu mult dedicatie profesionala, experienta in domeniu garanteaza un serviciu de top pentru masina dumneavoastra.

garaj detailing auto targoviste

  Folosim cele mai potrivite substante si tehnici pentru o buna curatare a petelor de orice tip de pe mocheta, plafon, volan sau tapiterie.

  Detailing-ul auto reprezinta o curatare extrem de minutioasă, atat in interior cat si in exterior, pentru a produce un nivel al calitatii in detaliu. Odata cu trecerea timpului nu doar curatarea tapiteriei este prioritara, este necesara si revigorarea sau restaurarea elementelor din plastic, piele, cauciuc (bordul, plasticul din portiere, chederele, parti cromate, etc). Produsele folosite protejeaza si revigoreaza culorile materialelor plastice.

Detailing exterior: spalare caroserie, decontaminare, eliminarea impuritatilor din vopsea, curatare ornamente, jante, anvelope, polish 1-3 pasi, aplicare protectie pentru vopsea, jante, anvelope si ornamente.

detailing auto exterior polish targoviste

Detailing interior: curatare si spalare mocheta, tapiterie, bord, plafon, panouri usi, portbagaj, geamuri, aplicare protectie antipatare pentru suprafete textile, aplicare balsam protector pentru suprafete din piele, reconditionare si aplicare protectie pentru suprafete din plastic.

detailing curatare interior auto targoviste

Curatare motor: degresare, spalare, reconditionare materiale din plastic, reconditionare materiale din cauciuc, reconditionare suprafete metalice.

APLICARE PPF - XPEL AUTHORIZED INSTALLER

folie protectoare vopsea targoviste

  • Aplicare folie protectoare 100%transparenta lucioasa sau mata pe faruri si partial sau complet pe caroseria autoturismului!
  • INSTALATOR AUTORIZAT XPEL USA
  • Folia de protectie are o garantie de 10 pentru ingalbenire si crapare

Polish profesional si protectia vopselei

polish profesional targoviste instalator autorizat opti coat

  • Aplicare polish profesional in 1.2.sau 3 pasi depinzand de stadiul stratului de lac
  • Aplicare Protectii ceramice pe baza de carbura de siliciu OPTICOAT PRO SI PRO+
  • Instalator autorizat OPTICOAT PRO

Reconditionare, tratamente, protectie profesionala dedicata tapiterii, interioare

reconditionare interior auto targoviste

  • Curatare profesionala in detaliu a interioarelor auto si aducerea acestora cat mai aproape de stadiul initial al acestora si prelungirea duratei de viata prin tratamente specializate cu produse dedicate.