Detailing Spalatorie Auto Targu Jiu

Detailing Auto Targu Jiu

Detailing Spalatorie Auto Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Targu Jiu: Detailing Auto Targu Jiu.


Servicii profesionale de detailing auto Targu Jiu

Detailing Auto Targu Jiu ofera servicii profesionale de curatare auto exterior, interior, motor, degresare, ceruire si polish. Folosim produse originale, de calitate superioara ce nu afecteaza suprafata componentelor autoturismului. Oferim clientiilor nostri servicii de calitate superioara acordand maxima atentie detaliilor pentru ca rezultatul final sa arate impecabil. 

Din prima "zi de viata" asupra masinii actioneaza o serie de factori de mediu ce duc la aparitia unor zgarieturi fine sau profunde, pete, contaminari diverse sau a fenomenului de matuire.

Daca pe vopsea apar matuiri, zgarieturi usoare, pete sau contaminari diverse care nu ies la spalat, noi va venim in ajutor cu un polish auto. Farurile prezinta depuneri si zgarieturi, noi va putem reda transparenta pentru o vizibilitate mai buna cu un polish de far.

Propriu zis finisajele exterioare ale masinii isi pierd din stralucire si frumusete, cele interioare (mocheta, bord, plafon, tapiterie) se imbaxesc, se pateaza sau pur si simplu au acea tenta de imbatranire datorita unei intretineri neadecvate sau a unor factori externi mecanici.

Folosim o tehnlogie la standarde europene, periile sunt facute din materiale foarte fin care nu lasa zgarieturi, nu afecteaza stralucirea sau culoarea masinii.

Prin aplicarea unui tratament de detailing corect aplicat, masina va arata ca si noua la exterior, interior si motor, caci astfel se curata, reface si protejeaza toate suprafetele si finisajele, redand aspectul de impecabilitate.

 • Polish Profesional
 • Folie autorizata RAR
 • Reparatii Parbrize
 • Montaje parbrize
 • Detailing interior
 • Detailing motor

Servicii

DETAILING INTERIOR - Aspirare

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freaca. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

Curatarea petelor

Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc curatitori specifici cu grad de putere in functie de tipul petei.
Samponarea si curatarea suprafetelor textile

Ulterior curatarii de mai sus, se realizeaza o samponare generala a intregii suprafete. Este vorba de intreaga mocheta, de partile textile ale tapiteriei si de suprafetele de vinil.

Samponarea se face folosind o masina rotativa cu perii din plastic de doua dimensiuni pentru inaltimea parului sau manual cu diferite perii si cu un sampon spumant. Spuma samponului are rolul de a ?imponderabiliza?, de a prinde particulele de murdarie intre bulele ei.

Extractie/limpezire

Pentru aceasta operatie se foloseste un aspirator special, de putere prevazut cu un incalzitor de apa in linie. Apa fierbinte este pulverizata pe suprafata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului. In cazul in care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un sampon specific cu spumare redusa.

Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat ?magnet? pentru murdarie.
Uscare

Dupa ce se limpezeste si se extrag bine resturile de apa din material, se usuca interiorul folosind o aeroterma speciala. Uscarea este foarte importanta din doua puncte de vedere:

Permite utilizarea protectorilor textili si evita formarea conditiilor favorabile dezvoltarii mucegaiurilor si a mirosurilor neplacute.

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior

Tapiteria textila se trateaza, dupa uscare, cu un protector textil special. Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire.

Pelicula confera un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarire.

Suprafetele de vinil si alte materiale sintetice din interiorul automobilului, dupa curatare, se protejeaza si revitalizeaza cu un dressing de interior.

Tratament piele

Pentru a-si pastra aspectul si calitatile, finisajele din piele necesita o ingrijire deosebita care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratata isi pierde elasticitatea, se intareste si devine casanta. Rezultatul: rosaturi premature si fisurari care dau un aspect de uzat si vechi. Tratamentul pielii se face din doi pasi:

Curatarea cu un curatitor special cu pH-ul echilibrat in asa fel incat sa nu atace pielea si
Folosirea unui balsam special proiectat care intra rapid in piele redandu-i elasticitatea si moliciunea.

La detailing-ul exterior/interior preturile sunt calculate pentru uzura/murdarie normal,urmand ca dupa evaluare sa vi se comunice costul exact.In cazul lacurilor ceramic pretul detailingului exterior poate creste cu 25%.

Folie autorizata RAR: SOLARZONE, GLOBAL, SUNTEK
Avantajele foliei omologate :

 • ofera protectie solara pasagerilor
 • rezistenta sporita la zgarieturi prin straturile speciale de protectie
 • in cazul unui accident ofera o protectie suplimentara a pasagerilor de cioburi
 • se poate reveni la forma initiala a geamului oricand dorit

 

Reparatii parbrize
Daca ai parbrizul lovit sau fisurat, iti recomandam sa vii cat mai curand la unul din centrele noastre care ofera servicii pentru parbrize. Este important ca reparatia sa fie efectuata cat mai curand, deoarece vibratiile din timpul mersului conduc de obicei la agravarea fisurii si pot avea ca rezultat deteriorarea iremediabila a parbrizului, devenind obligatorie inlocuirea acestuia.

 

Polish auto profesional

Propriu zis finisajele exterioare ale masinii isi pierd din stralucire si frumusete, cele interioare(mocheta, bord, plafon, tapiterie) se imbaxesc, se pateaza sau pur si simplu au acea tenta de imbatranire datorita unei intretineri neadecvate sau a unor factori externi mecanici.
Prin aplicarea unui tratament de detailing corect aplicat, masina va arata ca si noua la exterior, interior si motor, caci astfel se curata, reface si protejeaza toate suprafetele si finisajele, redand aspectul de impecabilitate.

Polish Faruri
In ultimele citeva decenii folosirea materialelor plastice a permis utilizarea acestora la orice nivel de productie, iar acum acest element patrunde si in domeniul care candva era consacrat sticlei traditionale. Cu aceasta transformare a aparut si nevoia de a crea un sistem care ar renova farurile din plastic si nenumarate alte produse din plexiglas incluzand parbrizul motocicletelor, acvarii din plexiglas, ca acestea sa-si recapete aspectul original.

DETAILING EXTERIOR

  Un serviciu de detailing este compus din mai multe tipuri de operatii, fiecare dintre ele fiind specifica tipului de material pe care se lucreaza.
  La exterior se incepe intotdeauna cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale (curatitoare si nonabrazive) care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.
  Urmeaza polisharea (lustruirea) care se poate realiza in 1-5 pasi (sau chiar mai multi unde este cazul), in functie de starea suprafetei. Polish-ul are ca rol principal indepartarea zgarieturilor fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina). Daca masina este noua acest pas nu se mai face.
  In functie de conditia vopselei si de intentiile clientului, operatorii nostri folosesc paste abrazive cu agresivitati diferite astfel incat suprafata livrata la final sa fie perfect rectificata, cu un finisaj de showroom.

  Ultima operatie de tratament al vopselei o constituie aplicarea unei protectii cu sealant (polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor). Straturile de sealant, aplicate in conditii specific definite pentru fiecare sezon, formeaza un scut rezistent, elastic si incolor.
  Scutul protejeaza vopseaua si lacul, absorbind razele ultraviolete (ce produc decolorarea pigmentilor din vopsea) si retinand microparticulele si umezeala din atmosfera, prevenind astfel intrarea lor in porii si imprefectiunile finisajului. Acelasi strat de protectie preia si o mare parte din agresiunile factorilor de mediu, protejand astfel suprafetele contra zgarieturilor fine si matuirii.
  Cauciucurile si ornamentele din materiale sintetice sunt tratate la randul lor cu un dressing (vara) sau cu un gel (iarna). In anotimpul rece gelul ofera protectie impotriva actiunii corozive a sarii, cenusii si a altor produse de dezghetare ce se arunca de obicei pe carosabil iar in anotimpul calduros dressingul ofera protectie contra oxidarilor provocate de razele UV si temperaturile ridicate.
  Stratul de protectie exterior rezista pana la 6 luni, in functie de tratamentul efectuat, numarul de kilometri parcursi si conditiile in care este tinuta si utilizata masina.
  La detailing-ul exterior/interior preturile sunt calculate pentru uzura/murdarie normal,urmand ca dupa evaluare sa vi se comunice costul exact.In cazul lacurilor ceramic pretul detailingului exterior poate creste cu 25%.

DETAILING MOTOR

 • clatire compartiment motor
 • degresat compartiment motor
 • clatire compartiment motor
 • uscare compartiment motor
 • tratarea componentelor din plastic atat pentru a le reda aspectul cat si pentru a le proteja in timp

Acest pachet este recomandat pentru decontaminarea compartimentului de motor, curatarea si aplicarea unui tratament de regenerare a plasticelor.