Detailing Spalatorie Auto Targu Mures

Detailing Auto Targu Mures

Detailing Spalatorie Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Targu Mures: Detailing Auto Targu Mures.

   Cea mai rapida si calitativa spalatorie auto din Targu Mures SC Zsolt SRL se ocupa de spalare si cosmetica auto din 1996, in toata aceasta perioada introducand in orasul Targu Mures cele mai moderne tehnologii de spalat si curatat autoturisme.
  Pe parcursul celor 19 ani de activitate pe piata mureseana, spalatoria auto Zsolt s-a remarcat prin calitatea si rapiditatea serviciilor prestate, facand din aceasta spalatoria cu capacitatea cea mai mare de spalare din orasul Targu Mures!
  Astfel, la spalatoria auto Zsolt, la fiecare 3-4 minute intra o masina la spalat si cea din fata ei iese. Am ajuns la astfel de performante unice la care ajuta si punerea in functiune in 2009 a unei linii automate de spalare a exteriorului masinii, bazata pe tehnologie HANNA CARWASH de spalare cu jeturi de presiune automate cu senzori, cea mai moderna din domeniu!

Servicii

1. Spalare automata
Servicii spalare automata exterior masini mures
SPALATORIA AUTO ZSOLT, STR. GH. DOJA NR.208, care are o experienta de 19 ani în domeniul spalatoriei auto a pus in functiune o spalatorie automata tip tunel care include si polish exterior a masinii dupa spalare, cu materiale textile. Tunelul se numeste HANNA CARWASH si are pagina de internet ca fiecare sistem tunel - www.hannacarwash.com.
La spalatoria auto ZSOLT în tunel spalatul se face cu jeturi de apa cu presiune coordonate cu senzori, cu solutie degresanta si spuma activa, spre deosebire de spalatul cu perie din plastic si poliuretan prin frecare coordonate electric fara senzori pentru a evita accidentele. Include spalatorii de genti cu jeturi de apa cu presiune si cu chimicale, coordonati cu senzori care urmaresc roata masinii prin mers, spre deosebire de spalarea rotilor cu perie din plastic fara spalator de genti. Urmatoarea etapa dupa spalare este polisul lichid triplu, executat cu materiale textile, etapa care tipurile astea de tuneluri o au în dotare. Se poate cere ceara calda spre deosebire de ceara lichida obisnuita. Uscarea se face cu jet de aer cald spre deosebire de uscarea cu lavete suspendate prin frecare.

2. Servicii spalare manuala si cosmetica auto

La spalare manuala exterior interior avem urmatoarele avantaje fata de alte spalatorii:

  • clientul nu trebuie sa-si faca program dupa spalatorie
  • la fiecare 3 - 4 min. intra o masina la spalat si cealalta din fata iese gata facuta, astfel se poate calcula timpul exact de asteptare la spalatorie
  • prestatie calitativ superioara cu 19 ani de experienta
  • cel mai mic pret din oras
  • clientul are la dispozitie un spatiu amenajat, cu ambient placut, ferit de frig si caldura mare unde poate consuma ceva

 

Galerie foto