Detailing Spalatorie Auto Toplita

Detailing Auto Toplita

Detailing Spalatorie Auto Toplita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Toplita: Detailing Auto Toplita.

  Societatea AutoAlunis a fost infintata in septembrie 2007 cu ocupatia de baza inchirieri autoturisme si tractari auto, oferind servicii de calitate, promte, la orice ora, chiar si in week-end.
  Suntem o companie care ofera servicii complete in domeniul automobilelor, dar care dispune si de alte servicii extra, cum ar fi cazarea tip Motel, asistenta si consultanta pe tot parcursul colaborarii. Suntem siguri pe calitatea serviciilor noastre de aceea profitam de fiecare ocazie pentru a demonstra acest lucru. Disponibilitatea noastra non-stop si implicarea in fiecare situatie delicata ne ofera mai multa incredere, atat noua, cat si clientilor nostrii.!
  Serviciile prestate de noi in prezent sunt:
- Inchirieri autoturisme
- Tractari auto
- Spalatorie auto
- Vulcanizare auto
- Service auto
- Dezmembrari auto
- Cazare camere motel

  Spalatorie Auto Toplita – Servicii profesionale de curatare a autoturismelor, cu o sporita atentie la detalii si eficienta dovedita. Prin metodele folosite reusim sa efectuam un serviciu de calitate, un serviciu de care fiecare client a fost multumit.
  Servicii de curatare masini mici, camioane, autoutilitare, etc. Oferim servicii profesionale de curatare pentru orice automobil.
  Se ofera garantie autoturismelor pana la iesirea din incinta spalatoriei. Spalarea motorului se face pe raspunderea clientului. Timpul de curatare a unui autovehicul este de aproximativ 40 de minute.

Servicii

  • Spalatorie Auto
  • Curatare exterior

Procesul de spalare exterioara se desfasoara in mai multe etape folosind solutii profesionale care nu afecteaza vopseaua sau ornamentele masinii.

  • Curatare interior

Curatarea interioara a autoturismului se realizeaza prin aspirare, stergerea prafului si curatarea geamurilor cu solutii antistatice.

  • Curatare motor

Solutiile utilizate de noi nu afecteaza componentele electrice sau elementele din plastic ale motorului automobilului dumneavoastra.

  • Spalatorie Covoare

   AutoAlunis Toplita ofera servicii de spalat covoare in spalatorie proprie, servicii profesionale, realizate cu o foarte mare atentie la detalii. Folosim tehnici si solutii moderne de curatare, drept pentru care fiecare covor curatat/spalat, se prezinta intr-o stare impecabila.
   In spalatoria pentru covoare, calitatea serviciilor este asigurat atat de personalul calificat, dar si de echipamentele speciale si moderne folosite. De fiecare data, rezultatul este acelasi. Covoare impecabile intr-un timp scurt si incredere oferita clientilor.
   Printre echipamentele profesionale folosite, amintim:

  • Aparatul de spalat cu jet de apa la presiune
  • Desprafuitor de covoare
  • Perie electrica de splat covoare
  • Centrifuga de stors covoare
  • Aspiratorul umed-uscat

Pentru un covor impecabil si atent curatat, apelati cu incredere la serviciile AutoAlunis Toplita.

 

Program:
Luni -Sambata: 8:00 - 20:00
Duminica: 8:00 - 13:30.
In afara programului se efectueaza spalari la comanda contactandu-ne telefonic, completand formularul de contact sau formularul de rezervare.