Detailing Spalatorie Auto Tulcea

Detailing Auto Tulcea

Detailing Spalatorie Auto Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Tulcea: Detailing Auto Tulcea.

   Firma SC CONVENABIL SRL, infiintata in 1993, si-a inceput activitatea din dorinta de a efectua reparatii de calitate clientilor nostri; in acest timp s-a dezvoltat cu resurse proprii, devenind repede o companie puternica si viabila. Experienta acumulata in 20 ani de activitate, denota faptul ca am inteles cu exactitate cerintele clientilor. Beneficind de profesionalismul angajatilor si de dotari, SC CONVENABIL SRL isi desfasoara activitatea intr-un loc usor accesibil, atat clientilor tulceni cat si celor care viziteaza orasul nostru, fiind primul service auto complet de pe piata romaneasca. Speram ca prin intermediul informatiilor puse la dispozitie, de service-ul nostru virtual sa ne facem cunoscuta oferta de marfuri si servicii, sa devenim mai receptivi fata de cerintele mereu in schimbare ale pietii. Parcurgand acest site sau venind la noi , va veti convinge ca : LA NOI, CALITATEA SI SERIOZITATEA SUNT LA UN PRET CONVENABIL.

  Cu un accent deosebit pe respectul faţă de clienţi şi cu un obiectiv de a oferi 101% satisfacţie, magazinele-service Premio sunt prin natura lor proiectate ca nevoile şi confortul individual al fiecărui client în parte să fie deservite şi asigurate de o echipă de profesionişti.
Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS), în 1996, şi este un concept al companiei Goodyear, furnizat partenerilor în sistem franciză. În 2002, Premio Elveţia a fost primul pas spre pieţele internaţionale. La nivel european există aproape 4.000 de magazine-service Premio, HiQ sau Vulco, din care peste 300 lansate numai în anul 2009, toate reprezentând acelaşi concept. În aceste magazine-service se găsesc atât mărcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, clienţii direcţi beneficiind şi de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj pe loc.
În prezent, magazine-service Premio sunt funcţionale în 6 ţări din Europa de Est. Acum reţeaua Premio este activă şi în 29 magazine-service din România.

  Spalatorie Auto - Manuala / Automata
Vai ce masina murdara ! Nu-i pacat sa umblati cu ea asa? Tot ce aveti de facut este sa veniti la CONVENABIL, si veti vedea ce curata va fi dupa ce angajatii nostri o vor spala. Puteti sa spalati si motorul si nu va veti mai murdari cand controlati nivelul uleiului. Dar hai sa curatam si interiorul. Scaunele si banchetele vor arata altfel. Culorile vor straluci ca atunci cand masina era noua. Nu mai stati pe ganduri, doar nu vreti sa o spalati in fata blocului?! Puteti opta pentru spalare manuala, sau automata cu noua instalatie conform standardelor europene. CURAT si CONVENABIL!

Servicii

  • Mecanica

Evolutia automobilelor in ultimii ani a presupus impletirea ramurilor mecanica si electronica. Service-ul nostru, datorita tehnicienilor specializati in acest sens, si a echipamentului de ultima ora pe care-l avem la dispozitie, face fata cu succes defectiunilor survenite la autoturismele moderne, indiferent de marca sau tip.
MODERN SI CONVENABIL !
DIAGNOSTICARE COMPUTERIZATA SI REGLAJE PENTRU URMATOARELE SISTEME COMPONENTE :
- curatare cu ultrasunete, sisteme de injectie diesel si benzina;
- sistemul de gestiune computerizata a combustibilului;
- sistemele de siguranta pasiva si activa (ABS,AIRBAG,SRS etc.);
- sistemul de climatizare AC;
- reglarea geometriei si a unghiului de convergenta a rotilor - TOATE OPERATIILE DEREPARATII SUNT EXECUTATE CU PIESE ORIGINALE DIN MAGAZINUL SOCIETATII NOASTRE SI BENEFICIAZA DE GARANTIA LUCRARII.

  • Tinichigerie / Vopsitorie

Forma si aspectul noilor autoturisme, impune in cazul reparatiei elementelor de caroserie, folosirea pieselor originale precum si pastrarea cu exactitate a cotelor si distantelor de montaj impuse de constructor. Service-ul nostru foloseste in acest sens manuale de reparatie editate de marii constructori de automobile, pentru fiecare model in parte. In plus experienta acumulata de angajatii nostri, va face autoturismul dumneavoastra ca nou.
OPERATII EXECUTATE:
- echiparea si desechiparea automobilelor inainte si dupa reparatie;
- indreptarea elementelor de caroserie usor avariate;
- inlocuirea subansamblelor avariate cu ajutorul sudurii.
- pregatirea suprafetelor pentru vopsire(matuire);
- aplicarea straturilor protectoare si anticorozive;
- netezirea prin chituire si slefuirea ulterioara;
- vopsirea propriuzisa;
- uscarea definitiva a vopselei.

  • ITP / Verificari Tahografe

s.c.CONVENABIL s.r.l. este autorizata de REGISTRUL AUTO ROMAN pentru a efectua INSPECTII TEHNICE PERIODICE la urmatoarele categorii de autovehicule:
motorete, motociclete, autoturisme, microbuze, automobile utilitare, specializate sau mixte, cu masa maxima autorizata de 3,5 tone.
Atelierul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru a putea verifica si cele mai exigente autovehicule din import.
OPERATII EXECUTATE:
-Verificarea sistemului de rulare-directie;
-Verificarea eficacitatii sistemului de franare;
-Verificarea si corectarea noxelor si emisiilor poluante;
-Verificarea sistemului electric si iluminare pe timpul noptii,
-Verificare tahografe.
Toate acestea sunt verificate computerizat de catre tehnicienii nostri. La toate aceste operatii si nu numai,oferim posibilitatea remedierii defectiunilor constatate, in cel mai scurt timp,in service-ul nostru CONVENABIL.

  • Tractari Auto

Operatii executate:
- depanare pe traseu, asistenta tehnica 24 de ore, 7 zile pe saptamana;
- deplasarea autovehicolului defect sau avariat pe auto-platforma, la service sau oriunde doriti dumneavoastra;
- parcarea automobilelor accidentate, sub paza, la sediul unitatii noastre pana la data inceperii reparatiei.

  • Spalatorie Auto - Manuala / Automata

OPERATII EXECUTATE:
- spalare exterior autoturisme;
- aspirare interior si portbagaj;
- spalare motor si pasaje roti;
- curatare interior cu desechipare, in urma inundatiilor,
- polish-are sau ceruire caroserie;
- polishare / reconditionare faruri matuite;
- curatare si polishare capitonaje si bord.
TOATE OPERATIILE SUNT EXECUTATE CU SAMPOANE SI SPUME SPECIALE CARE NU ATACA VOPSEAUA MASINII DVS.
SPALA-TI MASINA CONVENABIL!
NU UITATI:
O masina spalata bine periodic, va avea vopseaua mai durabila. Cel mai mare dusman al masinilor este praful.

  • Barul Clientilor

Ati venit cu masina la reparat si v-ati plictisit? Poftiti si beti o cafea, sau o bautura racoritoare, intr-unul din cele doua Cafe-Baruri "CONVENABIL". De aici puteti vedea cum se lucreaza la masina dumneavoastra. Si chiar daca nu aveti masina la reparat, va asteptam! Cafeaua este mai buna cand o bei printre automobilisti, sau cand rasfoiesti ziarul.
Avem de toate:
- Cafea expresso;
- Cafea filtru;
- Capuccino;
- Bauturi racoritoare;
- Bere;
- Bauturi alcoolice.
Tot aici puteti comanda si un sandwich cu sunca si cascaval.

  • Evenimente

CONVENABIL sprijina activitatile comunitare precum si sportul automobilistic. Imaginile sunt concludente.