Detailing Spalatorie Auto Vaslui

Detailing Auto VASLUI

Detailing Spalatorie Auto Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Vaslui: Detailing Auto VASLUI.

Despre noi

Cu o experienta foarte complexa in domeniul auto, putem spune ca suntem profesionisti in munca noastra. Calitatea ridicata a produselor si serviciilor pe care le oferim pentru a satisface cerintele clientilor este preocuparea noastra permanenta inca din anul 1997.

In momentul de fata avem doua magazine de piese auto in Vaslui, unul pe strada Stefan cel Mare, nr.250 (vis-a-vis de BRD Cartier) si unul in zona Garii (langa Pavilionul CFR). Prin centrele nostre oferim montajul si garantia produselor comercializate la cele mai inalte standarde.

 

Servicii

Reconditionare faruri si stopuri auto matuite

Din cauza pietrelor, a ploii acide, din cauza gazelor, a soarelui si a spumei active de la spalatorie, farurile si stopurile masinii se matuiesc. Noi va oferim solutia rezolvarii acestei probleme, la un cost mult redus fata de inlocuirea farurilor originale cu unele noi sau aftermarket. Dupa reconditionare acestea sunt practic ca si noi. Daca se aplica folie de protectie total transparenta speciala, garantia lucrarii este de minim 10 ani. Fara aplicare folie garantia este de 3 ani.

Curatare tapiterie auto
Servicii profesionale de curatat tapiterie auto, intretinere si protejare pentru masina personala. Daca doriti sa cresteti sau sa mentine-ti valoarea masinii in vederea vanzarii acesteia, sau ati cumparat o masina SH si vreti sa arate ca noua, alegeti sa faceti o reconditionare auto profesionala.

Spalare, curatare, cosmetizare si intretinere geamuri - institutii, case si apartamente

Praful este o problema globala. Astfel, de cate ori ploua putem sesiza murdaria ramasa pe geamurile apartamentelor, ale institutiilor unde lucram sau ne petrecem mare parte din timp. Societatea noastra are in portofoliul sau si acest serviciu, de cleaning profesional, la care se folosesc unelte si produse profesionale de ultima generatie, ce ajuta la mentinerea acestora curate pe o perioada indelungata de timp.

 

Galerie foto