Detailing Spalatorie Auto Ploiesti

Auto Exclusive - Detailing Auto Ploiesti

Detailing Spalatorie Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Ploiesti: Auto Exclusive - Detailing Auto Ploiesti.


Auto Exclusive
Servicii profesionale de detailing auto Ploiesti
0734.880.795


  AUTO EXCLUSIVE va ofera servicii de detailing auto de top cu aparatura profesionala de ultima generatie specifica detailing-ului care alaturi de atentia la detalii, dedicatia profesionala si experienta indelungata in domeniu garanteaza un serviciu de top pentru masina dumneavoastra. Folosim cele mai potrivite substante si tehnici pentru o buna curatare a petelor de orice tip de pe mocheta, plafon, volan sau tapiterie.

Detailing Motor - 120 - 300 ron

detailing auto la motor ploiestiCuratare motor cu solutii ecologice care curate,degreseaza partile metalice,conducte cauciuc,plastic neafectand negativ nici o componenta.se procedeaza la curatarea in detaliu a fiecarui component,subansamblu.procesul este urmat de revitalizarea componentelor cu solutii dedicate.

Eliminare zgomote tapiterie piele - 100 ron

detailing auto tapiterie piele ploiestiConsta in aplicarea unei solutii pe componentele din piele zgomote specifice acestora datorita uzurii.solutia este fabricata in Germania si este dezvoltata cu parteneri americani eliminand procesul de antifrictiune si nu in ultimul rand uzura . Zgomotul inseamna uzura.

Protectie nanoceramica parbriz + geamuri fata - 120 ron

detailing auto ploiestiSolutia de etansare se bazeaza pe nanotehnologia chimica. Suprafata de protectie formeaza o legatura chimica cu geamul pe care se aplica. Solutia de etansare Nanolex Ultra Glass imbunatateste in mod drastic vizibilitatea si siguranta in conditii de umiditate ridicata, cu claritate optica superioara. Suprafetele de sticla cu acest strat de protectie resping apa in mod permanent intr-un grad extrem de ridicat si necesita mult mai putina curatare, economisindu-va astfel timp si bani. Stratul de gheata pe geamuri se creeaza mai greu, iar atunci cand se creeaza stratul de gheata se indeparteaza foarte usor. Picaturile de ploaie sunt dispersate de curentii de aer cand viteza depaseste 60 km.

Vopsire volan piele - 150 ron

detailing auto vopsire volan ploiestiVopsirea se executa cu materiale Colourlock-Lederzentrum.

Detailing tapiterie piele, vinil - 250 ron

detailing auto tapiterie ploiestiCuratare, hidratare, protectie tapiterie piele, vinil

Detailing auto interior - 300 - 800 ron

detailing auto interior ploiestiCuratarea, decontaminarea si aplicarea de tratament pentru protectie a tuturor elementelor*

  • Plansa de bord
  • Gurile de ventilatie
  • Consola centrala
  • Fetele de usi
  • Schimbator
  • Volan
  • Portbagaj

Detailing auto - curatare, restaurare, protectie suprafete, din habitaclul autoturismelor, barci, avioane.

Impermeabilizare soft top cabrio - 150 ron

Consta in aplicarea a 2 straturi de protectori soft top-ului la autoturisme cabrio,barci - stratul ofera impermeabilizarea tesaturii -impiedica murdaria ,depunerile de orice fel sa intre la baza tesaturii fapt ce duce la mentinerea materialului curat.Are un puternic efect hidrofob.

Igienizare instalatie climatizare si interior auto - 200 ron

Igienizare cu solutii care contin enzime si un mix de esente de ulei 100% din plante.acestea patrund la sursa mirosului la nivel microscopic si il descompun .Odata cu descompunerea mirosului se neutralizeaza bacteriile,ciupercile si fungii existente in structura materialelor si a atmosferei din spatiul respectiv. Este: Eficienta Naturala Ecologica Biodegradabila Sigura Trateaza microscopic structura materialelor cat si a atmosferei in care se executa igienizarea- ex.odata cu igienizarea instalatiei de climatizare a autoturismelor,rulotei se igenizeaza si materialele existente si atmosfera respectiva. Solutiile sunt avizate de Societatea Americana de Farmacie.Diferenta intre aparatele cu care se face neutralizarea este ca se executa cu vapori uscati de solutie naturala,ecologica si sigura( cea mai eficienta metoda). vaporii de substanta penetreaza si descompun mirosuri din: textile piele beton lemn si alte materiale de constructii mirosuri cauzate de incendii inundatii gunoaie urina mirosuri cauzate de animale si alte substante organice se foloseste cu succes in neutralizarea mirosurilor cauzate de cadavre.pot fi folosite in locuinte,autoturisme,rulote,sali de sport,abatoare,spitale,spatii de depozitare.poate fi utilizat cu succes pentru igienizarea camerelor de copii si nou nascuti.