Detailing Spalatorie Auto Ploiesti

Detailing Auto Ploiesti - AMADEO OFFICE SRL

Detailing Spalatorie Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detailing Spalatorie Auto Ploiesti: Detailing Auto Ploiesti - AMADEO OFFICE SRL.


AMADEO OFFICE SRL
Servicii profesionale de detailing auto Ploiesti
0762.216.796


  AMADEO OFFICE SRL va ofera servicii de detailing auto Ploiesti, curatare tapiterii auto din piele sau textila, intretinere flote auto, polish faruri si igienizarea instalatiei de climatizare ce elimina mirosul neplacut din tubulatura climatizarii. Folosim solutii si tehnici speciale pentru o buna curatare a petelor de orice tip de pe mocheta, plafon, volan sau tapiterie. 

Produsele si aparatele folosite de noi sunt de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai noi, sunt selectate cu maxim profesionalism din cadrul celor mai prestigioase branduri de profil din lume. Acestea intrunesc toate conditiile pe care si le doresc clientii nostri.

detailing auto ploiesti

Curatare profesionala tapiterii auto

curatare tapiterii auto ploiesti

Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, plusuri din microfibra, vinyl, piele sau ornamente din carbon, avem solutia optima pentru rezultatele sperate.

Tapiteria unui vehicul poate fi din piele, vinyl sau textila. Mult mai pretentioasa datorita faptului ca aceasta poate fi deteriorata chiar accidental, tapiteria din piele este tratata la noi cu balasamuri speciale, care au o actiune indelungata, facand scaunele dumneavoastra mai moi si catifelate, cu un miros proaspat de fiecare data cand urcati in masina.

Tapiteria textila, care in alte locuri este mai greu de curatat, la noi reprezinta una din etapele cele mai usoare din operatiunea de detailing interior datorita sampoanelor si periilor speciale pentru curatat pe care le folosim.

Detailing interior pentru tapiterie TEXTILA
curatarea plafonului
aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie sau aspirator cu aburi. Prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat dupa curatare.
curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

Detailing tapiterie piele, vinil

detailing tapiterii piele ploiesti.jpg

Curatare, hidratare, protectie tapiterie piele, vinil

Curatarea pielii se face cu substante dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergentii clasici au tendinta de a o usca. O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica. 

Detailing interior pentru tapiterie din PIELE
curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu afecteze pielea;
pielea va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
folosirea unui balsam special pentru hidratare

Detailing Motor 

 detailing motor ploiesti

Curatare motor cu solutii ecologice care curate,degreseaza partile metalice,conducte cauciuc,plastic neafectand negativ nici o componenta.se procedeaza la curatarea in detaliu a fiecarui component,subansamblu.procesul este urmat de revitalizarea componentelor cu solutii dedicate.

Detailing auto interior

detailing interior ploiesti.jpg

Curatarea, decontaminarea si aplicarea de tratament pentru protectie a tuturor elementelor*

 • Plansa de bord
 • Gurile de ventilatie
 • Consola centrala
 • Fetele de usi
 • Schimbator
 • Volan
 • Portbagaj

Detailing auto - curatare, restaurare, protectie suprafete, din habitaclul autoturismelor, barci, avioane.

Igienizare instalatie climatizare

Serviciul de igienizare AC elimina definitiv mirosurile neplacute din sistemul de climatizare a masinii si impiedica dezvoltarea in viitor a bacteriilor si mucegaiului in instalatia de aer conditionat.

Sistemul de climatizare auto se curata periodic (la 12-24 luni) prin introducerea in instalatie a unui agent special de tip aerosol care calatoreste de-a lungul sistemului de aer conditionat al masinii si produce igienizarea instalatiei si eliminarea mirosurilor neplacute.


TARIFE CURATARE INTERIOARE AUTO PE COMPONENTE:

 • CURATARE PLAFON(INCLUSIV STALPI) - 100LEI
 • CURATARE MOCHETA – 100LEI
 • CURATARE PORTBAGAJ(INCLUSIV LOCAS ROATA REZERVA) – 100LEI
 • CURATARE SCAUNE SI BANCHETA – 150LEI
 • CURATARE FATA USA – 30LEI /PIESA
 • CURATARE BORD+PLASTICE INTERIOARE(INCLUSIV APLICARE DRESSING) – 70LEI
 • CURATARE SCAUN MICROBUZ/AUTOCAR – 35LEI/PIESA

*Durata de timp si pretul este variabil in functie de numarul de pasi folositi si de murdaria din autoturism.